Home Kledingplan

Kledingplan

SV Hulsberg heeft in seizoen 2014/2015 de overstap gemaakt naar Nike als kledingleverancier. De kleinste jeugd tot en met de veteranen spelen wekelijks hun wedstrijden in de Nike tenues. SV Hulsberg heeft hiervoor gekozen om dat de uitstraling van deze tenues past bij de uitstraling en de ambities van de club.

Kleding die zo intensief gebruikt wordt als voetbalkleding is natuurlijk aan slijtage onderhevig, daarom heeft SV Hulsberg een kledingplan waarbij een aantal zaken in acht genomen dienen te worden:

1. Nike is de kledingleverancier van onze voetbalclub, dus onze spelers dienen hun wedstrijden in Nike-kleding te spelen. Het wedstrijdshirt wordt hierbij wekelijks voor de club ter beschikking gesteld. Broek en sokken dienen door de spelers zelf te worden meegenomen.

2. Spelers die uit hun broekje of sokken groeien, kunnen deze, mits in goede staat, kosteloos omruilen voor nieuwe exemplaren.

3. Spelers die graag een nieuwe broekje of sokken willen hebben, omdat de oude kapot of kwijt is, kunnen dit tegen bij de club kopen.

Alle vragen m.b.t. kleding kunnen aan Peter Ruwette gesteld worden via svhulsbergpeter@gmail.com.