Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 wint met ruime cijfers en kan 14 april...

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 wint met ruime cijfers en kan 14 april kampioen worden bij OVCS 2

SV Hulsberg 2 – VV SCM 4: 10-0

Na 1 Minuut stilte ivm het overlijden van de vader van een van hun spelers begint de wedstrijd onder het genot van een heerlijk voorjaars zonnetje. Na 5 minuten wordt voor de eerste keer reeds de lat geraakt. Aanval via Youri op Dyon, passed op Roel Dyon komt net te laat om de bal binnen te tikken. Bal van Wien op Dyon keeper redt. 10eMinuut voorzet van Wien op maat voor Dyon, kopt de bal op fabuleuze wijze binnen 1-0.Dyon gaat door nadat een speler van SCM hands maakt 2-0. Na 19 minuut krijgt Dyon opnieuw een kans en het is 3-0. Dyon komt vrij voor de keeper deze redt. De hoekschop genomen door Roel komt voor de voeten van Tim en schiet maar net over. 33steMinuut uittrap van de goalie wordt door Wien opgevangen die Cas bedient en 4-0 aantekent. Roel legt een bal af op Cas 5-0. Even voor de rust speelt Dyon Wien aan die een speler uitkapt afgeeft aan Dyon en de ruststand is 6-0.

2eHelft start met voor de staf de wetenschap dat vandaag het kampioenschap niet gevierd zal worden. Nummer 2 en 3 hebben gewonnen. De trainer heeft alle 5 zijn wisselspelers ingezet niet omdat het moet maar om dat het kan. 56 Minuten is de wedstrijd gevorderd als Luc Pim aanspeelt en de 7-0 scoort. Een uur is er gespeeld als Guido een hoekschop mag nemen, Bas wordt bereikt en maakt de 8-0. Nick weet vandaag de nul vast te houden dmv enkele schitterende reddingen. Luc scoort de 9-0. Brent wordt onderuit gehaald binnen de 16 strafschop. Tim legt aan en benut de stafschop 10-0. Voor de rest gebeurt niet meer veel en wordt de wedstrijd uitgespeeld.

Volgende week moet het dan gaan gebeuren uit tegen OVCS 2 aanvang 12:30 uur. Gaat SV Hulsberg 2vandaag Kampioenworden bij winst of gelijkspel is het zover en kan de geel rode vlag in top.

Deze wedstrijd gaat per bus bezocht worden. Spelers en staf reizen met de bus en eventueel supporters kunnen meereizen. Supporters kunnen met de spelersbus mee voor € 5,00 per persoon. Aanmelden kan via jim@jamesrobinson.nl echter vol=vol.