Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: Pakt SV Hulsberg 2 wederom de winst?

WEDSTRIJDVERSLAG: Pakt SV Hulsberg 2 wederom de winst?

Vandaag moet SV Hulsberg 2 aantreden in Beek waar het plaatselijke Caesar ons opwacht. De wedstrijd begint onder leiding van Dhr. Sanders. Twee ploegen die beide willen winnen vandaag beginnen heel zenuwachtig aan de wedstrijd. In de beginfase weet Wien Dijon aan te spelen, het schot op doel wordt op sublieme wijze gered door de keeper. Verder zien we de eerste helft dat het van SVH zijde niet de beste wedstrijd is. Passings gaan fout en ballen komen niet aan. In de allerlaatste minuut van de 1stehelft maakt een Beeker verdediger hands in de 16. De scheids heeft ook voor Caesar geen ontzag en legt de bal de stip. Tim gaat de strafschop nemen en schiet subliem en strak de 0-1 binnen. Dit is tevens de ruststand.

De trainer spreekt de mannen in de rust aan en waarschuwt dat we er nog niet zijn. We spelen immers tegen een heel goed voetballende ploeg. Onze stand in goalie John Wolfs redt enkele malen zeer verdienstelijk en houdt de 0. 18 Minuten zijn er gespeeld als Cas Dijon bedient. Dijon gaat alleen op doel af schiet op doel, via een hupje van de bal gaat deze over de keeper heen en 0 -2 is de nieuwe stand. De wedstrijd is nog lang en dit is nog geen stand om achterover te leunen en de punten mee te nemen. Er zal nog bijna een halfuur geknokt moeten worden om de overwinning veilig te stellen. De rechtsback van Caesar wil de bal voor leggen maar de bal gaat richting ons doel. John weet deze moeilijke bal prachtig over te tikken. Toch gebeurt het, Caesar krijgt een vrije trap toegewezen en de bal wordt schitterend ingeschoten John is verslagen 1 – 2. Even voor het einde wedstrijd speelt Brent Luc deze speelt de bal op Cas die de verlossende 1 – 3 binnen schiet. Enkele momenten later fluit de scheids voor het einde. De punten gaan wederom in de bus van de trainer mee naar Hulsberg.