Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 wint opnieuw met dubbele cijfers

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 wint opnieuw met dubbele cijfers

Zondagochtend 10:45 wedstrijdbespreking door trainer Han Jacobs. Han verteld de mannen dat tegenstander van vandaag niet de makkelijkste is. Zij hebben goede resultaten behaald wat de trainer op het whiteboard heeft bevestigd. SVH 2 is wederom gewaarschuwd het niet te licht op te vatten. Het is niet elke week “Appeltje eitje”. Met een stevige wind begint de wedstrijd, een voordeel is het is droog. Na 2 minuten spelen schiet Dijon op goal de keeper redt maar net niet klemvast, de afvallende komt voor de voeten van Wien en de 1-0 staat. 17 Minuten is de wedstrijd oud als Bas Dijon aanspeelt die zijn tegenstander uitkapt en aflegt op Wien 2-0. SVH 2 is met goed verzorgt voetbal oppermachtig over Neerbeek. Na 28 minuten aan de wedstrijd bezig te zijn mag Remco van rechts een hoekschop nemen, legt de bal panklaar op het hoofd van Bas 3-0. Enkele minuten later geeft Wien de bal af aan Dijon, de keeper redt 2 maal. 37ste Minuut Pim speelt Remco aan die breed legt op Luc die meteen binnenknalt 4-0. Volgende aanval Youri speelt op Luc kaatst op Wien en stuurt Dijon diep 5-0. Dit is tevens de ruststand.

De trainer maakt alle spelers een compliment voor het goede verzorgt voetbal in de eerste helft. Mannen als we zo blijven voetballen halen we vandaag weer dubbele cijfers. De trainer past 2 wissels toe. Good old Tim (gaat zijn contract met 1 jaar verlengen) maakt plaats voor Pepijn en Bob wisselt met Jim. Ook de 2e helft begint voortvarend na 2 minuten een hoekschop van Remco, de bal valt in de 5 meter. Na wat gefriemel voor de keeper schiet Pim de 6-0 binnen. Na 55 minuten spelen kan SVH 2 nog 3 wissels inpassen. Vic Brent en Stephan vervangen Luc Dijon en Bas. 68ste Minuut Wien slalomt door de verdediging en scoort 7-0. Voorzet van Brent blijft door de wind hangen, Luc kapt zijn tegenspeler uit 8-0. Met nog 10 minuten te spelen een steekbal van Brent op Wien 9-0. 2 Minuten voor tijd gaat de keeper van Neerbeek in de fout, hij schiet tegen Wien aan. De bal komt voor de voeten van Luc die vanaf 40 meter op leeg doel schiet en 10-0 is een feit. De wijze woorden van de trainer in de rust zijn uitgekomen dubbele cijfers 10-0 en tevens de eindstand.

Volgende week zondag uitwedstrijd naar Beektegen Caesar 3 om 10:00 uur.

De platte kar komt steeds dichter op de meswegaan, maar we zijn er nog niet. [Aldus Ben Hogenboom]