Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 wint weer met ruime cijfers

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 wint weer met ruime cijfers

Vandaag staat de wedstrijd tegen de nummer laatst op de ranglijst. Na de bespreking, waar de trainer waarschuwt nog maar eens dat wij van ieder team kunnen winnen en van ons eigen verliezen, vertrekken we voor ons de verste wedstrijd qua kilometers. Aangekomen bij de plaatselijke SVE treffen we een grasmat aan in erbarmelijke staat. Maar dit deert de mannen van SVH 2 niet, of het nu kunstgras of natuurgras is. Zo beginnen we aan de wedstrijd met alweer een heerlijk zonnetje. De gretigheid om ook vandaag ongeslagen te blijven straalt van dit team. 3 Minuten zijn er gespeeld als Roel de losgelaten bal van de keeper binnen friemelt 0-1. Deze voorsprong is maar van korte duur een foutje in onze verdediging, en 1-1 is de stand. De Hulsberg formatie is gewaarschuwd. Hulsberg herpakt zich snel en gaat weer op jacht naar de voorsprong. 19 Minuten zijn we onderweg als Remco een hoekschop mag nemen, Remco legd de bal in de 16 op het hoofd van Cas die inkopt 1-2. Bijna een halfuur is er gespeeld als alweer Remco de bal afgeeft op Wien 1-3 is de nieuwe stand. Een schot van Pim treft de lat. Remco legd af op Cas die maar net het doel mist. Even later wordt een zuiver doelpunt afgekeurd voor buitenspel. Kort voor de rust brengt Roel Cas instelling en de 1-4 is een feit.

De tweede helft start met wederom Hulsberg in de aanval. Hoekschop van Remco die het hoofd vind in de 5 meter van Luc die subliem inkopt 1-5. Enkele momenten later gaat Remco aan de haal van eigen helft met de bal geeft af op Brent die mysterieus scoort 1-6 ( dit doelpunt zal de boeken in gaan als meest mysterieuze van dit seizoen). Een halfuur is er gespeeld als Remco opnieuw een hoekschop mag nemen, hij ziet Luc zwaaien die hoog boven de verdediging uit springt en andermaal met zijn hoofd de bal binnen knikt 1-7. Even voor tijd scoort de SVE 2 nog 2-7. De enige koude douche die we hier te verwerken kregen was die in het kleedlokaal. Alweer een dik verdiende overwinning. Volgende week Carnaval vieren en dan weer vol aan de bak voor de bekerwedstrijd uit tegen Passart/VKC 2 op 12 maart 2019.