Home 1e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: Strijdend SV Hulsberg 1 wint in matige wedstrijd, SV Hulsberg 2...

WEDSTRIJDVERSLAG: Strijdend SV Hulsberg 1 wint in matige wedstrijd, SV Hulsberg 2 ongeslagen herbstmeister

SV Hulsberg 1 – VV Bunde 1: 2-0

Met tegenstander Bunde treft Hulsberg zondag jl. een subtopper in de vierde klasse A. Ondanks het regenachtige weer hebben toch nog heel wat toeschouwers de weg naar het sportcomplex Aan de Mesweg gevonden. Zij krijgen een matige wedstrijd voorgeschoteld. De thuisploeg kent langzaam aan toch een behoorlijk gevulde ziekenboeg en alhoewel er kwalitatief volwaardige vervanging ingezet kan worden heeft dat toch gevolgen voor de automatismen en dus het spel.

Er ontspint zich een wedstrijd met weinig kansen. Hulsberg scoort wel al vroeg, als Sven Gardeniers in de 8e minuut goed doorzet, twee tegenstanders passeert en de bal afgeeft op Niek Horsmans, die feilloos de 1-0 aantekent.

In de tweede helft proberen de gasten de gelijkmaker te forceren. Hulsberg staat onder druk, maar breekt niet. Andermaal Niek stelt de overwinning uiteindelijk veilig als de Bunde keeper bij het uitverdedigen de bal tegen hem opschiet en Niek de bal in het lege doel kan schuiven.

Geen hoogstaande wedstrijd, wel veel strijd en drie punten…en dat laatste, daar draait het uiteindelijk om.

Zaterdag de laatste wedstrijd voor de winterstop, in Vaesrade is dan de plaatselijke trots de tegenstander, aanvang 18:00 uur.

SV Hulsberg 2 – OVCS 2: 10-0

Vandaag verwacht SVH 2 OVCS 2. In de stromende regen start SVH 2 aan de match. 16 Minuten hebben we reeds van de regen genoten als Dyon de bal op Vic aflegt en de 1-0 afdrukt. TGV Dyon wordt diep gestuurd geeft de bal over aan Remco die zijn schot gekeerd ziet door de doelman. Met zo een grote selectie en staf wordt de dug-out te klein, ondanks de harde regen kan hier wel nog gelachen worden. Een discussie over een bijna Panenka krijgt door assistent Piet een nieuwe benaming een JAJENKA. 37 Minuten zijn we onderweg met het water in de schoenen en zeiknatte tenues gaat Dyon weer aan de haal geeft af op Wien die Remco aan speelt en 2-0 in de linker boven hoek scoort. Even later scoort Dyon nog de 4-0. Dit is tevens de ruststand. 22 verzopen katten gaan in dit hondenweer de kleedlokalen opzoeken.

2Helft start met SV Hulsberg 2 in nieuwe schone en vooral droge tenues. Ook de tegenstander werd door SVH gevraagd of ze droge tenues wilden, OVCS vond dit niet nodig en begonnen de 2ehelft in hun eigen tenue. De regen was verdwenen en konden we ons beregoed voetbal van de eerste helft voortzetten. Resultaat een schot van Dyon op doel die door Wien wordt weggesnoept daar de bal van Dyon ook doel zou hebben getroffen 4-0.

Verder valt over de 2ehelft niks spannends meer de melden. De doelpunten regen (ondanks dat deze is opgehouden) wil ik wel nog even vermelden. 15eMinuut Wien 5-0. 18eAfstandsschot van Pim 6-0. 21 Hoekschop van Remco via Wien bij Dyon 7-0. 24 Luc krult de bal over de doelman 8-0. De trainer heeft reeds 4 spelers gewisseld als de joker van vandaag zijn speelminuten aanstaande zijn. En daar komt hij binnen de lijnen als wissel met Wien Youri Jacobs in de spits. De eerste kans uit een hoekschop een kopbal van Youri maar net naast. Even later weet de joker toch te scoren, kijkt naar de vrije hoek en plaatst hem op sublieme wijze langs de goalie 9-0. Guido Krijgt in de laatste minuut nog een kans die tegengehouden wordt door de keeper. Deze bal valt helaas voor de voeten van Luc die de eindstand op 10-0 brengt.

Vrijdag teamuitje van SV Hulsberg 2. Met start een etentje in de kantine verzorgt door de kantine dames. De staf heeft nl beloofd het team te belonen en een mooie bijdrage aan deze avond te leveren. Aanvang 19:00 in de kantine eindtijd ??? waar ???