Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG SV HULSBERG 2: Vandaag angstgegner Caesar 3 op bezoek

WEDSTRIJDVERSLAG SV HULSBERG 2: Vandaag angstgegner Caesar 3 op bezoek

Vandaag verwacht SVH 2 de tweede Beekse tegenstander op sportpark de Mesweg in Hulsberg. Zenuwachtig voetbal van beide kanten. Zowel Caesar 3 als SV Hulsberg 2 weten geen tot weinig kansen te creëren. Beide keepers hebben een makkelijke eerste helft. De voorlaatste minuut breekt aan als Remco vanaf links de bal voorlegt. Een scrimmage in het zestien meter gebied. Pim krijgt de bal voor zijn voeten en drukt af. De bal raakt de lat. De afvallende bal wordt ingekopt door Pepijn Bakker 1 – 0. Dit is tevens de ruststand van een 1stehelft met weinig kansen.

2eHelft start met hetzelfde spelbeeld van de eerste helft. Weinig kansen en beide teams zijn bang om te verliezen. Het spel speelt zich af tussen de zestien meter gebieden. Tot wederom 2 minuten voor tijd als Remco weer op pad wordt gestuurd. Remco kijkt goed naar rechts wie er gevolgd is. Legt de bal breed op Guido die in de 5 meter de bal alleen maar hoeft in te tikken 2-0. Verder gebeurt er de laatste 2 minuten niks bijzonders meer en eindigt de wedstrijd in een 2-0 overwinning.

Volgende week uit tegen SCM 4 om 14:00 uur