Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 blijft in winning mood

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 blijft in winning mood

Vandaag wacht de eerste Beekse tegenstander ons op in Neerbeek. Twee weken achter elkaar een Beeker tegenstander. 2 December speelt SVH 2 immers thuis tegen Caesar 3. Vandaag speelt het 2evan Hulsberg in Neerbeek tegen het wisselvallig spelende Nirbik 2. In de ijzige koude fluit de jonge scheids voor de aftrap. SV Hulsberg gaat gretig van start al in de beginfase brengt Remco Dyon in stelling, Dyon schiet over. Na 5 minuten spelen lost Remco een schot hard op de keeper die de bal voor de voeten van Dyon stompt, deze bedenkt zich geen moment een schiet de bal in de linker hoek 0-1. Ondanks dat SV Hulsberg de beter spelende ploeg is weten we helaas het net niet te laten trillen. SVH is de sterkere ploeg. Nick staat te blauwbekken van de kou daar het spel op Neerbeeks helft afspeelt. Vlak voor de rust een uitbraak over rechts Dyon wordt aangespeelt, deze legt af op Vic die beheerst inschiet 0-2. Dat is tevens de ruststand door de goed leidende jonge scheids.

2eHelft start met 1 wissel Luc maakt plaats voor Wien. Vanaf de aftrap een onoplettendheid in onze defensie. Onze linesman Maurice let wel goed op en vlagt voor duidelijk buitenspel. Echter dit wordt niet gehonoreerd door de scheids en 1-2 is een feit. Na 13 minuten ingooi van rechts op Tim die de bal voortrekt op Remco die voor de 3ekeer scoort voor de geel rode formatie. Even na deze treffer wordt Remco wederom in stelling gebracht echter de paal brengt redding. 26 Minuten zijn er gespeeld als SVH 2 een aanval van wereldklasse uit de hoed tovert. Via diverse balwisselingen komt de bal bij Tim die Pim in stelling brengt en 1-4 is een feit. Bob veroverd de bal op het middenveld speelt diverse Neerbekenaren uit plaatst de bal op Dyon die Wien aanspeelt en de 1-5 scoort. 41 Minuten zijn er voorbij als invaller Guido de bal op links weet te veroveren van zijn directe tegenstander  afgeeft op Vic die Wien aanspeelt en de verdiende 1-6 scoort. Dit is tevens de eindstand 1-6 wel verdiend en opnieuw gaan de punten mee in de bus van de trainer en zijn secondant.

Volgende week thuis tegen Caesar 3 om 11:45 uur