Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG SV HULSBERG 2: Wanneer komt de VAR in het amateurvoetbal?

WEDSTRIJDVERSLAG SV HULSBERG 2: Wanneer komt de VAR in het amateurvoetbal?

Nadat de kanonschoten gelost zijn voor de aftrap van het carnavalsseizoen, trappen wij tegen de wind in af voor onze wedstrijd tegen SVE 2 uit Einighausen. 4eMinuut wedstrijd, bal van rechts via Brian op links die door geeft op Remco. Remco brengt de bal net buiten 16 op Pim die loepzuiver en strak inschiet 1-0. Even later krijgt Vic de bal aangespeeld die op doel schiet. De gehele voorhoede van SVH 2 juicht voor een doelpunt. Echter daar een speler de bal uit het doel glijdt was het voor de scheids niet duidelijk of de bal de lijn gepasseerd had.Onze fotograaf heeft dit moment kunnen vastleggen. Zie foto.

25 Minuten in de 1ste helft en nog altijd maar 1-0. Remco schiet vanaf de linker zijlijn de bal in de 16 meter Dijon hoeft de bal maar strak in te schieten 2-0. Vanaf de aftrap veroverd SVH de bal brengt Vic in stelling die helaas niet de keeper kan verrassen. 31steMinuut SVE krijgt een hoekschop de hele SVH-verdediging is niet alert en laat een speler helemaal vrij inkoppen 2-1. Vlak voor rust brengt Pim Dijon in stelling en de ruststand is 3-1.

2ecHelft wind mee dus de doelpunten zouden moeten gaan vallen. De feiten liggen helaas anders. 1 Doelpunt valt er nog in de 15eminuut als Remco via Vic Dijon aanspeelt en strak binnenschiet 4-1. Nog 1 moment is te benoemen. Een voorzet van Youri op Pim die naar Dijon kopt en de bal wordt gered door de SVE-doelman. Al met al geen beste wedstijd maar de 3 punten blijven toch in Hulsberg.

Volgende week uit naar Neerbeek 2 om 11:00 uur