Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 blijft in winning mood

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 blijft in winning mood

SV Hulsberg 2 – Leonidas-Wolder 3: 4-0

Vandaag van zomertijd naar wintertijd. Iedereen vandaag op tijd aanwezig voor de wedstrijdbespreking. Vandaag is tevens onze team foto shoot. Tegenstander van vandaag op deze kille zondagmorgen is Leonidas-Wolder 3 uit Maastricht. Nadat de foto’s door onze hoffotograaf Chris Dormans op de plaat vastgelegd zijn begint SV Hulsberg aan de warming up. De trainer heeft de mannen in voorbespreking gewaarschuwd voor deze ploeg met goed voetballende spelers en lengte in de ploeg. Vanaf het eerste fluitsignaal is het motto “vol derop”. Na 4 minuten gespeeld te hebben breekt Roel van rechts uit bedient Tim die in de 5 meter Luc bedient en reeds vroeg in de wedstrijd is het 1-0. Na 20 minuten spelen plaats Lars de bal naar Roel, deze kapt zijn tegenstander uit passed naar Luc die de bal in de hoek plaats. De Leonidas keeper duwt de bal tegen de paal. De opvolgende kans van Vic wordt door de keeper gered. Na een half uur spelen plaatst Roel de bal naar Luc die 2 geweldige acties in petto heeft in de zestien en de goalie verschalkt 2-0. Even voor de thee bedient Roel vanaf rechts Remco die de keeper geen kans geeft in de rechterhoek 3-0. Een echte hattrick van Roel wat betreft de voorbereiding van doelpunten. Met deze 3-0 voorsprong gaan we rusten. De trainer geeft in de rust alle spelers een pluim. Goed voetbal – communiceren met elkaar en vechtlust is wat we de eerste helft hebben gezien.

De tweede helft start SVH 2 rustig aan, echter we moeten waakzaam zijn voor een tegentreffer. Roel maakt plaats voor Pim. Na enkele minuten speelt Luc de bal naar Tim die maar net overschiet. Na 11 minuten gaat Luc op doel af enkel een Wolder speler haalt Luc onderuit in de zestien. De zeer goed leidende scheids legt de bal op de stip. Tim probeert de keeper te verrassen maar deze redt en 3-0 blijft op het scorebord staan. De trainer heeft nog een paar wissels te gebruiken. Na 26 wisselt Bob met Brent en Pepijn met Stefan. Daar het de wedstrijd toe laat wisselt de trainer enkele minuten later Vic voor Floris en Lars voor Brian. Zo komt iedere speler aan minuten vandaag. 36 Minuten zijn er gespeelt als Remco nogmaals op pad gaat op rechts, Brent in de 5 meter bedient maar de bal niet goed raakt. Goudhaantje Floris is er als de kippen bij en de eindstand is 4-0.

Vandaag weer een super wedstrijd op de Hulsbergse kunstgrasmat gelegd. Mannen alweer een dikke proficiat.

Volgende week wacht Daalhof 2 om 11:00 uur