Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 blijft koploper na moeizame wedstrijd

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 blijft koploper na moeizame wedstrijd

Op deze zonnige zondagmorgen moeten wij reeds om 10:30 uur aantreden in Maastricht voor de wedstrijd tegen Geusselt Sport 3. Op papier een stugge tegenstander met veel ervaring in de ploeg. Een aanval via Brent naar Remco die Brent weer aanspeelt en aflegt op Vic. De keeper redt de bal van Vic. Vrije trap op Vic Pim schiet op de kruising. Na een botsing met de keeper moet Pim het veld verlaten en wordt vervangen door Julian De eerste helft spelen twee angstige ploegen tegen elkaar. Een helft die voor de toeschouwers erg saai is. De scheidsrechter maak t na 45 minuten een eind aan deze 1ste helft, We gaan rusten met een 0-0 stand.

De tweede helft begint met de volgende wissels Pim is weer terug i.p.v. Luc. Brent wisselt met Youri. De tweede helft is veel beter van start gegaan dan de 1ste helft. Dit resulteert en snel in enkele kansen voor SVH 2. Helaas weten we het net niet te vinden. Roel maakt plaats voor Wien. Tim legt de bal voor op Bas die schitterend inkopt, helaas staat de goalie op de juiste plaats waardoor het 0-0 blijft. Een voorzet van Pim wordt maar net naast gekopt door Wien. Een schot op de paal van Pim nog altijd 0-0. Het kan nu niet lang meer duren dat de 0-1 gaat vallen SVH is de sterkere ploeg. Alleen moeten we voorzichtig zijn voor een tegendoelpunt. Vandaag staat de verdediging weer als een huis en zal dit niet gebeuren. Een schitterende aanval van gastspeler Remco Packbier over links die de bal naar Wien speelt die hem in de loop meeneemt en eindelijk de 0-1 aantekent. Vic wisselt nog met Luc. Het ijs is gebroken maar we moeten blijven opletten. De zeer goed spelende Julian van de A-jeugd geeft af op Pim, die de verdediging verrast en 0-2 scoort. Wien stuurt Luc diep over rechts die de bal voortrekt en de bal op het hoofd van Remco plaatst. Remco kopt de bal schitterend in en de eindstand is 0-3. Zo kreeg onze vaste trouwe supporter Ton toch nog een leuke wedstrijd voorgeschoteld. Ton neemt de 3 punten reeds veilig mee terug naar Hulsberg.

Mannen wederom een dikke perfiesia.

Volgende week geen competitiewedstrijd dan oefenen we tegen Zwart Wit 2 – SV Hulsberg 2 aanvang 11:00 uur

28 Oktober 2018 SV Hulsberg 2 – Leonidas Wolder 3 Aanvang 11:45 Uur.

SVH 2 Staff