Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 – Haslou 4: 4-1

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 – Haslou 4: 4-1

Vandaag staat onze eerste thuiswedstrijd op het programma. Als tegenstander treedt aan Haslou 4 die we nog kennen van een paar weken geleden. Haslou hebben we gehad in de bekercompetitie en toen verslagen met 2-0. Echter vandaag treffen we een heel ander team. Het begin van de eerste helft is Haslou de betere ploeg. Een vrije trap van de mannen uit Elsloo net buiten de zestien wordt gestopt door Tars. Langzaamaan beginnen we in de wedstrijd te groeien. Een aanval vanaf links door Vic die kaatst op Tim en Roel probeert te bereiken die de bal niet onder controle krijgt. 19 Minuten zijn er gespeeld als Tim Royen een vrije trap mag nemen. De keeper laat de bal los en Roel is er als de kippen bij 1-0. 28 Minuten zijn er gespeeld als Vic de bal op links verovert die naar Wien plaatst en Tim Royen in stelling brengt 2-0 is de score.
10 minuten later krijgt Pim de bal aangespeeld van een tegenstander en de ruststand is 3-0.
De tweede helft is van start gegaan en waar de trainer in de rust voor waarschuwde gebeurt in de 3e minuut Haslou scoort 3-1. Enkele minuten later krijgt Haslou de volgende mogelijkheid. Echter de kopbal treft de lat 22 Minuten zijn we in de tweede helft gevorderd als Bas op het middenveld de bal veroverd, door de Haslou defensie slalomt aflegt op Wien die de keeper omspeeld en 4-1 aantekent. In de 80ste minuut probeert Pepijn de keeper te verschalken met een lob bal. Deze lob is niet hoog genoeg en de keeper redt. Eindstand 4-1 en een verdiende overwinning de Geel / Rood mannen.
As zondag volgende wedstrijd Geusselt Sport 3 – SV Hulsberg 2 aanvang 10:30.