Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Meerssen 3 – SV Hulsberg 2

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Meerssen 3 – SV Hulsberg 2

Meerssen, zondag 30 september 2018 – Na een goede voorbereiding en 3 gewonnen bekerwedstrijden vertrekken we (voor ons gevoel midden in de nacht) naar Meerssen. De wedstrijd staat namelijk gepland op 09:30 aanvang. Het begin van de wedstrijd is helemaal voor Hulsberg.

Al heel snel wordt Wien onderuitgehaald, de vrije trap rond de zestien wordt gestopt door de keeper. Even later een nieuwe kans voor de SVH Wien legt
af op Tommy en wederom een redding van de Meerssen goalie. In de 6
e minuut scoort SV Meerssen helaas wel in eigen doel 0-1. Een mooie actie van Dyon wordt weer uit doel geranseld door de keeper de opvolgende kans van Wien wordt naast geschoten. Onze stand-in doelman Roel heeft tot nu toe nog geen bal hoeven stoppen. Halverwege de eerste helft moet Youri(na een ellenboog stoot) gewisseld worden voor Bas. Dyon plaats vanaf rechts voor Tim schiet deze kans op 0-2 naast. SV Hulsberg voert aan einde van de eerste helft de druk verder op er moet namelijk gescoord worden willen we het niet moeilijk krijgen tegen deze ploeg met goed voetballende spelers. Vrije trap na een overtreding op Wien, Tim speelt de bal naar Pim en eindelijk is de 0-2 een feit.

Deze stand is tevens de rust stand. In de rust worden de 16 Hulsbergse spelers nog even heel duidelijk door de trainer aangesproken er waakzaam voor te zijn dat Meerssen niet mag tegen scoren, willen we het ons zelf niet moeilijk maken. Direct vanaf de aftrap krijgt Meerssen een dot van een kans ware het niet dat wij Roel als sluitpost hebben. Roel moet zich helemaal strekken om de deze bal te keren. Direct na deze actie breekt Dyon uit over rechts brengt Tommy in stelling en deze scoort de 0-3.De eerste vijftien minuten zijn wederom door goed spel voor SVH 2 wat ook resulteert in de 0-4 door Wien en 0-5 via een prachtige streep van Tim. Pepijn wordt gewisseld voor Brent en Wien voor Vic. Halverwege de 2e helft komt Brent op rechts vrij plaats de bal naar Tim die de bal in de driehoek passend weet te krijgen 0-6. Meerssen krijgt door een onoplettendheid in onze defensie een kans en scoort 1-6. Dyon wordt nog gewisseld voor Max. Lars verovert de bal op de middenlijn en gaat alleen op de keeper af en scoort subliem 1-7. Even later scoort Max nog 1-8 en vind de scheidsrechter het welletjes en fluit voor het einde. Een verdiende overwinning van SV Hulsberg 2 met goed en verzorgt spel.

Mannen een dikke proficiat.

Volgende Wedstrijd: Zondag 7 Oktober 2018 SV Hulsberg 2 – Haslou 4 aanvang 11:45 uur.

Jullie leider Ben