Home Geen categorie Zaterdag 1 september seizoensopening met bekerwedstrijd SV Hulsberg 1 – Wijnandia 1

ZET ALVAST JE IN AGENDA!

Zaterdag 1 september a.s. trappen wij samen met de hele SV Hulsberg familie het seizoen af. Er staat een mooie dag gepland met een vleugje voetbal maar vooral veel gezelligheid.
Ook ontvangen alle spelende leden deze dag een nieuwe voetbaltas!

Vanaf 17:00u zal de barbeque aangaan en voor de kinderen zal er een springkussen aanwezig zijn.

Wil je lekker mee eten, meld je dan aan via onze secretaris op secretaris@svhulsberg.nl. De bijdrage voor de bbq bedraagt 7,50 euro p.p. (betaling op de dag zelf)

Om 17:00u staat de bekerwedstrijd tussen SV Hulsberg 3 en Wijnandia 3 gepland waarna om 19.30u SV Hulsberg 1 en Wijnandia 1 elkaar treffen voor de beker.

Aansluitend volgt een gezellige avond met DJ Laboely!