Home 2e Elftal De laatste finalewedstrijd voor SV Hulsberg 2

De laatste finalewedstrijd voor SV Hulsberg 2

Vandaag staat de laatste finale wedstrijd op weg naar het kampioenschap 2017-2018 op het programma. Na de op een vervelend afgelopen wedstrijd tegen KVC Oranje 3, deze wedstrijd werd door ongeregeldheden door de scheidsrechter 7 minuten voor tijd gestaakt. Onderzoek in deze is in handen van de KNVB. Na een kort maar krachtige wedstrijd bespreking beginnen we aan de wedstrijd. De eerste kans is voor SVH echter de bal wordt van de lijn gered. Na 7 minuten spelen krijgt Caesar een corner waaruit de 0-1 wordt gescoord. SV Hulsberg krijgt nog wel enkele kansen maar deze worden helaas niet verzilverd. Met deze 0-1 achterstand gaan we rusten.

De trainer maakt de mannen nog eens duidelijk dat hier vandaag geen kadootjes worden weggegeven. Knokken voor de winst is een must en er voor meer dan 100% inzet verwacht wordt. De tweede helft begint. Caesar 3 blokt elke aanval van ons af, wat ook te verwachten was, zij staan dan ook met 0-1 voor. Wat we ook proberen we krijgen de bal niet in het netje bij de mannen uit Beek. Zo spat een mooie weg naar een kampioenschap uiteen en verliezen wij in de laaste wedstrijd het kampioenschap.

Toch kunnen wij terugzien op een fantastisch seizoen. De ommekeer kwam na de winst op Wijnandia. Doordat Wijnandia diverse wedstrijden achter elkaar verloor werden wij (SV HULSBERG 2) de titelkandidaat in deze poule. We wonnen alle wedstrijden die gewonnen moesten worden, al ging dat niet altijd even makkelijk. Toch gaat het dan op de laatste wedstrijddag mis. We zijn een team waar elke tegenstander komend seizoen 2018-2019 rekening mee dient te houden. Voor de statistieken , we hebben 19 wedstrijden gespeeld. (De wedstrijd KVC is nog niet meegeteld 0-0)
15 keer winst
1 gelijkspel
3 x verlies
73 doelpunten voor en 23 tegen( minst gepasseerd in de poule).
Dit zijn cijfers waar we met trots op kunnen terugzien.
Graag willen wij namens de spelers en staf eenieder bedanken die ons afgelopen seizoen gesteund hebben te weten Bestuur SV Hulsberg en uiteraard onze trouwe supporters.
Wij zijn klaar voor het Seizoen 2018-2019. Hopelijk hebben jullie genoten van de bijna wekelijkse verslagen.
Namens de staf SV Hulsberg want “dat zeen v’r allemaol”
HAN – PIET en BEN