Home 1e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: Gevoelige nederlaag SV Hulsberg 1

WEDSTRIJDVERSLAG: Gevoelige nederlaag SV Hulsberg 1

Na de fraaie vriendschappelijke overwinning op Voerendaal komt vandaag SC Jekerdal op bezoek op sportcomplex “Aan de Mesweg”. Traditioneel heeft Hulsberg het moeilijk tegen deze makkelijk voetballende ploeg. De uitwedstrijd werd voor de winterstop ternauwernood met 1-2 gewonnen.
Hulsberg start sterk en sticht met name via de flanken, vooral via de snelle Timo Valentijn gevaar. De eindpass schiet echter te kort. In deze fase moet de thuisploeg eigenlijk op voorsprong komen.
Na zo’n 20 minuten krijgen de bezoekers meer vat op het spel.
Eerrst belandt een kopbal van Vito Haenen op de lat en vervolgens scoort Thomas Kuijer in de 37e minuut de 0-1.
Dion Branje test keeper Nollen met een verwoestend hard schot. De sluitpost bokst de bal echter uit zijn doel.
In de tweede helft een kans voor Sven Gardeniers. De lange Jekerdal gaolie tikt de bal echter corner.
De aansluitings treffer valt in de 51e minuut. Dion Branje schiet een vrije trap schitterend langs de muur, via de binnenkant van de paal, binnen. Een beauty!
Een kwartier later lijdt Koen Bronzwaer balverlies en kan Robin Hulst vrij doorlopen op keeper Joeri Schouten. De aanvaller maakt oog in oog met de Hulsbergse doelverdediger geen fout en scoort de 1-2.
10 minuten voor tijd is Hulsbergs hoop weer gevestigd op Dion Branje, die andermaal een vrije trap mag nemen. Dit keer tikt keeper Floris Nollen de bal over.
Een gevoelige 1-2 nederlaag tegen een sterke ploeg. Hulsberg heeft gestreden, het zat er echter niet in vandaag. Komende week gaat de ploeg op bezoek bij de nummer twee: Heugem. Weer een wedstrijd om de knikkers dus, waar alle Hulsbergse steun welkom is!