Home 1e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 1 overtuigend langs Bunde 1!

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 1 overtuigend langs Bunde 1!

Door een druk carnavalsprogramma in het “Beumerwald” werd de competitie door SV Hulsberg niet hervat op zondag, maar op zaterdag avond.

Bunde is te gast op een winderig sportpark “Aan de Mesweg”. Zonder “speler van de week” Rik Rijks , want die houdt op een steenworp afstand receptie als jeugdprins, wordt er om 19:00 uur afgetrapt.

Hulsberg start sterk. Amper na vijf minuten spelen heeft Ray Kremer de 1-0 voor het inknikken. Een aanval opgezet door jongeling Jop Wishaupt, die in de basis start, wordt door Timo Valentijn voorgezet. Kremer mist de bal op een haar.
Twee minuten later is het wel raak. Sven Gardeniers brengt de bal in het zestien meter gebied, waar Timo Valentijn slim overstapt en Dion Branje diagonaal inschiet.

Na een kwartier spelen heeft Ray Kremer wederom een bal voor het intikken. Nu mist hij een voorzet van Sven Gardeniers.
Lang hoeven de koukleumende toeschouwers echter niet te wachten op de 2-0. Wederom is het Dion Branje, die nu een voorzet van Timo Valentijn intikt.

Het mooiste doelpunt noteren we na 33 minuten spelen. Sven Gardeniers kapt zich zelf vrij en krult de bal in de verre hoek over doelman Rooijen heen. Via de paal valt de bal binnen, een beauty!
Keeper Rooijen redt nog een inzet van Dion Branje en eerder een schot van Jop Wishaupt en houdt zo de schade met rust beperkt tot drie tegendoelpunten.

Na rust gaat Hulsberg rustig verder met scoren. Eerst is het Timo Valentijn die diagonaal de 4-0 binnenschiet in de 52e minuut.
Een kwartier voor tijd mag ook Timo zijn tweede doelpunt aantekenen, als hij een corner van Sven Gardeniers binnenkopt.

Het slotakkoord is voor de tot dan toe ongelukkige Ray Kremer. Zeven minuten voor tijd zet hij de 6-0 op het bord.

Waren er voor Bunde dan helemaal geen kansen? Jawel, uit een vrije trap, in de 68e minuut…maar daar stond de betrouwbare doelman Joeri Schouten op zijn post en redt bekwaam.

Een ijzersterke overwinning op een ploeg waar Hulsberg het de laatste jaren steeds moeilijk tegen heeft.
Zondag staat de topper tegen koploper SVME op het programma. Die ploeg speelde onverwacht gelijk tegen Daalhof.

Dat belooft een mooie pot te worden!