Home 1e Dames elftal OVERZICHT SENIOREN: Dames winnen derby van VV Schimmert

OVERZICHT SENIOREN: Dames winnen derby van VV Schimmert

Wijnandia 2 – SV Hulsberg 2: 7-4

Wijnandia zette vroeg druk aan het begin van deze derby.Hier had met name de verdediging van SVH moeite mee en al snel viel de 1-0. Na 20 min spelen wist Tim R van afstand de gelijkmaker binnen te schieten(1-1). Hierna bleef de thuisploeg druk zetten en achterin werden de fouten afgestraft. In 3min vielen 3 tegendoelpunten.4-1 na 40 min was dus een feit.Youri incasseerde nog een gele kaart door zijn tegenstander met een ipon op de grond te werpen.Hiervoor moest hij tot aan de rust aan de kant van het veld.

Tweede helft.
Gemotiveerd kwam de SVH naar buiten en binnen 10 min scoorde we 2x (4-3). De eerste kans van de 2e helft voor wijnandia werd na 15min benut, dus het was weer 5-3. Dyon G maakte in de 67 ste minuut een wereld doelpunt 5-4 dmv een afstands schot. Hierna bleef Hulsberg nog wel aandringen, maar te vergeefs. achterin vielen de gaten en de 6-4 en 7-4 maakte de eindstand compleet. [Aldus Hans Mennens]

RKVV Neerbeek 3 – SV Hulsberg 3: 5-0

Geen verslag.

RKUVC 4 – SV Hulsberg 5: 1-0

Zondag stond de uitwedstrijd tegen het altijd lastig rkuvc4 op het programma. Na de klinkende 5-4 overwinning op koploper Geuldal(zonder versterkingen😂) gingen we vol zelfvertrouwen naar ulestraten. Met Dennis in de goal werd wederom de waaier uit de hoge hoed getoverd door onze technische staf. De wedstrijd begon en we deelden meteen de lakens uit… helaas werden de kansjes niet benut en ook de speldenprikjes van uvc bracht onze gelegenheidsdoelman niet in gevaar. Normaliter zetten we geen individuen in het zonnetje maar een compliment voor onze linksback Bram Boersma die hun sterke spits volledig neutraliseerde is op zijn plek. Rust. Het besef dat er vandaag iets te halen viel was nadrukkelijk aanwezig. We vervolgden onze missie en bleven waaieren,toch viel een mooie voorzet tussen onze verdedigers en keeper waardoor hun altijd alerte Fien de 1-0 kon binnen glijden. Rug rechten en verder gaan was het devies. Maar hoe makkelijk we scoorden tegen Geuldal,vandaan hadden we nog een helft kunnen spelen,de bal ging er gewoonweg niet in. Een jammerlijke 1-0 nederlaag als gevolg waar een punt meer op zijn plaats was geweest. Toch geeft het spel en zeker ook de positieve inzet geen reden tot paniek en kijken we uit naar de volgende pot. En dan niet alleen de pot🍺😜.
[Aldus Dennis Franssen]

SV Hulsberg VR1 – VV Schimmert VR1: 2-1

Vandaag speelde de dames tegen sjömmert, de derby. De wedstrijd was begonnen en wij hadden het voortouw. ongeveer na 20 min vechten maakte Zoë met een prachtige volley de 1-0. 10 Minuten later moesten de dames verder strijden met 10 man. Dit lukte aardig want even later schoot Zoë de tweede van de dag tussen de palen van sjömmert. Hierna was het rust en de gemoederen liepen hoog op. Door het akkefietje werd er even van scheid gewisseld (enorm bedankt fernon!)
Het spelbeeld bleef vrijwel hetzelfde maar na een goede aanval van sjömmert leverde dit hen de 2-1 op. balen! Maar we lieten ons niet uit het veld slaan. Na een goede hervatting liep de wedstrijd zoals een wedstrijd hoort te lopen. En voor we het wisten was het eindsignaal daar. 2-1 overwinning en weer 3 punten rijker! [Aldus Carlijn Goderie]