Home Geen categorie SENIOREN OVERZICHT: Tweede laat na om megascore neer te zetten

SENIOREN OVERZICHT: Tweede laat na om megascore neer te zetten

SV Hulsberg 2 – Zwart/Wit 2: 4-2

Op deze sombere koude dag werd voorafgaand aan de wedstrijd 1 min stilte gehouden ter ere aan de overleden moeder van Chris Dormans. Tevens speelde het elftal met rouwbanden. Het elftal moest het ook nog steeds zonder de gebleseerde Ryan stellen, maar des al niet te min begonnen ze wederom goed en gefocused. De eerste helft regende het kansen, maar een doelpunt bleef uit.De tegenstander had weinig in te brengen buiten de doelman.
De tweede helft na 10 min maakte Tim R na een goede loopactie en een beetje geluk de verdiende 1-0. De tegenstander was toen gebroken en Hulsberg ging door met het goede spel. 5min na de 1-0 scoorde Donnee de 2-0 vanuit een vrije trap van Pim.
Weer 3 min later maakt Roel uit een klutsbal de 3-0.
De 4-0 kwam op het konto Ray na een uitgespeelde counter. Hierna verloor Hulsberg zijn concentratie en een eigen doelpunt van Kris voor de 4-1 was een feit. Daarna gaf de verdediging een penalty weg voor de 4-2. Tevens de eindstand.

[Aldus Hans Mennens]

SV Hulsberg 4 – Jabeek 2: 2-2

Op een sombere regenachtige zondagmorgen mocht het vierde aantreden tegen een team dat net zoals Hulsberg in de onderste regionen te vinden is. Kevin had de schminck nog in het gezicht staan, andere spelers waren nog net op tijd aanwezig. Zo kon de wedstrijd gewoon om kwart voor elf beginnen op het vaste veld van Hulsberg 4, het B-veld.

Het begin was zeer aftastend, Hulsberg wist niet goed he ze de doorschuivende verdedigers van Jabeek moesten aanpakken. Veel lange ballen en onzorgvuldig voetbal schetst het beeld van de eerste twintig minuten. Toch kwam Hulsberg op een 1-0 voorsprong. Net zoals bij vorige wedstrijd een mooie steekbal van Floris. Jeffrey werd daardoor achter de verdediging gezet en kon met zijn chocoladebeen de bal via de binnenkant van de paal langs de keeper schuiven. Voor de rest gebeurde er, op een mooie redding van Kevin na, niet veel meer in de eerste helft.

De tweede helft heeft Hulsberg het heft iets meer in handen. Hulsberg komt daardoor ook snel op 2-0. Frank geeft de bal op Harold, die de bal in de diepte mee gaf aan Jeffrey, deze was sneller dan de verdediger van Jabeek en hij kon dan ook, op een soortgelijke manier als bij de 1-0, de 2-0 maken. Weer langs de keeper, weer binnenkant paal en weer mit het verkeerde been. Daarna zakte Hulsberg in en daarmee werd ook het doemscenario in gang gezet. Door een onoplettendheid komt Jabeek terug tot 2-1 en niet lang daarna wordt het door weer onzorgvuldig verdedigen 2-2. Eigenlijk mag Hulsberg uiteindelijk nog tevreden zijn met het gelijke spel.

Af en toe redelijke aanvallen, maar niet geconcentreerd genoeg om de overwinning over de streep te trekken. Achja, wel al 3 weken niet meer verloren.

[Aldus Jean-Paul Vrencken]

Voerendaal Vr1 – SV Hulsberg Vr 1: 1-1

Vandaag een beladen wedstrijd om diverse redenen. Vanaf minuut 1 waren de dames van Hulsberg heersend en de betere partij. Waar Voerendaal vooral paniekvoetbal speelde en à la Atletico Madrid met 10 dames achter de bal speelde probeerde Hulsberg keer op keer weer een doelkans af te dwingen. Het was ontzettend lastig om door de 10 verdedigers van Voerendaal te komen. Daarnaast hadden we ontzettend veel pech. Tot 4 keer toe wisten onze spitsen de bal net langs de paal te draaien.
Uiteindelijk was het in de tweede helft meer dan terecht raak, het was een rollertje van Zoë die de stand op 0-1 bracht. De ontzettend goed fluitende scheidsrechter maakte 1 fout door niet te fluiten voor een buitenspelsituatie waarin maar liefst 2 speelsters van Voerendaal achter onze verdediging stonden. We moesten ingrijpen wat helaas resulteerde in een penalty. Deze werd door Voerendaal benut. 1-1 volledig tegen de wedstrijd in, we probeerden nog alles maar door de Chinese muur van 10 speelsters was niet heen te komen.
De eindstand bleef gelijk.
Wat hebben wij de laatste weken pech, elke wedstrijd zit er wel iets tegen, maar we houden de moed erin volgende week spelen we uit bij Heer, hopen dat ook wij dan een keertje een beetje geluk hebben.

[Aldus Jill Simons]