Home 1e Dames elftal OVERZICHT SENIOREN: Dames winnen ook tweede competitiewedstrijd

OVERZICHT SENIOREN: Dames winnen ook tweede competitiewedstrijd

SV Hulsberg 2 – SV Geuldal 2: 2-4

Het elftal was vrijwel compleet aan de start veschenen van deze wedstrijd. Gemotiveerd en vol goede moed begonnen we aan dit duel. Na veel balbezit en enkele goede kansen kregen het tweede toch na 15min onverdient de 0-1 tegen. De vervangende doelman Roel v Hoven was kansloos bij deze wereldgoal. Hulsberg bleef door drukken, maar kansen werden niet benut. Einde eerste helft zakte het goede spel enig in en kregen we de 0-2 tegen.

Na een goede peptalk van trainer Pieter kwam Hulsberg naar buiten voor de tweede helft. Wederom goed begonnen, maar door een ongelukkige eigen doelpunt van Dave werd het al snel 0-3. Toch snel hierna wist Ryan de 1-3 binnen te schieten. Opgevolgd door een goede tegentreffer voor 1-4. Hulsberg bleef proberen en tegen het einde maakte Donee nog de 2-4 voor de eindstand.
[Aldus Hans Mennens]

Lindenheuvel-H’Bloem 3 – SV Hulsberg 3: 3-1

Geen verslag.

SV Hulsberg 4 – FC Geleen Zuid 4: 1-1

Tijdens deze warme zondagmorgen moest ut veerde aantreden tegen de gasten uit Geleen. Met een redelijk compleet elftal en een lekker zonnetje werd er afgetrapt. Vanaf de eerste seconde werd meteen duidelijk dat Geleen-Zuid het betere van het spel had. Daarnaast was het spel aan Hulsbergse zijde pover en toch wel matig. Hierdoor werden er te veel hoekschoppen weggegeven en kreeg de tegenstander te veel ruimte. Toch waren er in de counter ook kansen voor Hulsberg, maar deze werden helaas niet verzilverd.

Aan Hulsbergse kant was iedereen dan ook redelijk tevreden met de 0-0 ruststand.

In de tweede helft werd de krachtsverhouding gelijk getrokken. Hulsberg kreeg meer kansen, maar het vizier stond helaas niet op scherp. Na een driedubbele wissel stond Hulsberg even niet op te letten en kon de aanvaller van Geleen-Zuid zomaar de bal binnenschuiven; 0-1.

Toch ging Hulsberg niet bij de pakken neer zitten. Er werden steeds meer kansen gecreëerd. Een voorzet van Jeffrey kon niet binnengeknikt worden, en enkele schoten troffen helaas geen doel.

Twintig minuten voor tijd moest Hulsberg verder met 10 man. Harold kreeg geel na vermeend natrappen. Toch verscheen niet veel later de 1-1 op het scorebord. Jeffrey kreeg de bal aan de rechterkant, passeerde zijn man en legde de bal met hulp van de keeper terug op Ralf. Deze schoof de bal beheerst linksonder in het hoekje.

Ook Geleen-Zuid moest het niet lang hierna met 10 verder, omdat een speler van Geleen-Zuid de bal gefrustreerd tegen Jeffrey aanschoot.

Tijdens de slotminuten van de wedstrijd kon het nog alle kanten op 3 100% kansen voor Hulsberg werden helaas niet benut en ook de mannen uit Geleen hadden de wedstrijd nog in hun voordeel kunnen beslissen.

Na het laatste fluitsignaal stond dan ook nog steeds de 1-1 op het scorebord.

Misschien had Hulsberg de wedstrijd aan het einde naar zich toe moeten trekken, maar desalniettemin was iedereen zeer tevreden met het behaalde punt tegen een behoorlijke tegenstander.

Volgende week uit tegen RKDFC in Merkelbeek.
[Aldus Jeffrey Bertram]

Sibbe 2 – SV Hulsberg 5: 7-0

Vandaag de uitwedstrijd tegen Sibbe2. Tijdens de warming up werd alsnog besloten om met onze bekende waaier te gaan spelen aangezien sibbe2 een warming up tentoon stelde waar menig betaald voetbalclub jaloers op zou zijn. Op het echte gras, nou ja gras, een dorre toendra was meer op zijn plaats, was het een eentonig beeld. Waar sibbe het spel maakte, concentreerde wij op het goed uitoefenen van de waaier. De meeste tegenstanders waren bezig met het in de kijker spelen van de hoofdtrainer van het eerste, wat resulteerde in een 2-0 achterstand bij rust. In de rust positief gebleven en duidend op het halve kansje in de eerste helft. Helaas viel de derde tegentreffer te snel en vervloog de hoop op een goed resultaat. Uiteindelijk werd het 7-0 en dat was niet geflatteerd helaas. Deze tegenstander was voor ons een paar maatjes te groot. Volgende week rust en voor nu berusten in deze nederlaag.
[Aldus Dennis Franssen]

SVME VR1 – SV Hulsberg VR1: 1-4

en vroege wedstrijd vandaag uit tegen SVME. De warming up van de dames was erg slecht het leek wel alsof iedereen nog wakker moest worden of met het hoofd bij de zaterdagavond zat.
Dit was ook duidelijk te zien in de wedstrijd. Tijdens de eerste helft liep het totaal niet…
Ballen kwamen niet aan en er werd slap gespeeld. SVME kwam vervolgens door een penalty op 1-0…BAM dit was wel een wake up call er kwam meer druk naar voren en nog voor het rustsignaal en redelijk snel na de penalty viel de 1-1.
Tijdens de rust moest het team wakker gemaakt worden. Als we zo door gaan in de tweede helft gaan we verliezen. Hop voetballen dames!
In de tweede helft ging het direct beter er werd druk naar voren gezet en al heel snel viel de 1-2. En niet veel later door een vrije trap die loeihard werd ingeschoten 1-3.
Vanaf dat moment was het Hulsberg die de kansen kreeg en we kregen ook vrijheid om te voetballen. Dit resulteerde dan ook in de 1-4.
Een mooi resultaat na een slechte wedstrijd. Op naar volgende week als SVO DVC uit Eijsden op bezoek komt in Hulsberg.
[Aldus Jill Simons]