Home 2e Elftal SV Hulsberg 2 haalt uit tegen Passart/VKC 2

SV Hulsberg 2 haalt uit tegen Passart/VKC 2

Met nog vier finales te spelen stond vandaag de wedstrijd tegen Passart-VKC op het programma.

Na een gezellig team-uitje, afgelopen vrijdag verschenen de mannen vanochtend fris en fruitig op het sportcomplex.

Trainer/coach, Han bespreekt met zijn mannen het strijdplan voor vandaag. Han benadrukt om geconcentreerd en fel te beginnen, om zodoende de tegenstander te laten voelen dat hier niets te halen viel.

Eerste helft:
Hulsberg begon fel aan de wedstrijd en liet het balletje ‘lekker’ lopen. Na diverse combinaties kwam Roel in de 2e minuut in scoringspositie. De 1-0 stond op het scorebord. Hulsberg bleef geconcentreerd voetballen en dit leverde diverse grote kansen op. Na 20 minuten voetballen gaf het scorebord een tussenstand van 6-0 aan. Dit bood de trainer de mogelijkheid om reservespelers in te passen en zodoende speelminuten te geven. Hulsberg wist vervolgens voor de rust nog twee keer te scoren.

Tweede helft:
Het oogstrelende voetbal van de eerste helft was in de tweede helft ver te zoeken. Hulsberg speelde voornamelijk tegen zichzelf en vergat op een aantal momenten de score uit te breiden. Passart-VKC kreeg in de 60e minuut een penalty, na aanleiding van een discutabele handsbal.  De onbekend gebleven speler van Passart-VKC schoot de penalty feilloos binnen.

Enkele minuten later kreeg SV-Hulsberg in een soortgelijke situatie een penalty toegewezen. Marco eiste de penalty op, maar was helaas niet succesvol vanaf 11 meter. Vlak voor het eindsignaal wist Roel de uitslag te bepalen, 9-1.

Kortom een prima eerste en een belabberde tweede helft. Wat telt is wederom 3 belangrijke punten in de bloedstollende titelrace.

Volgende wedstrijd, zondag 20 mei te 11:45 uur: SV-HULSBERG 2 – KVC Oranje 3

Hopende dat volgende week het wedstrijdverslag wordt geschreven door onze leider Ben, welke door privéomstandigheden afwezig was. [Aldus Dave Dumoulin]

1-0: Roel
2-0: Wien