Home 2e Elftal SV Hulsberg 2 wint opnieuw overtuigend!

SV Hulsberg 2 wint opnieuw overtuigend!

Vandaag staat Amstenrade 2 uit op het programma. SVH 2 Begint heel zenuwachtig aan de wedstrijd. Dit resulteerd al in de 1ste minuut voor een dot van een kans. Amstenrade breekt uit over rechts en de spits kopt de bal tegen de lat. Hulsberg is wakker geschud en moet waakzaam zijn. We zijn effe goed gewaarschuwd. SVH 2 herpakt zich en na een slechte uittrap van de keeper vangt Wien de bal op schiet strak op doel en verrast de doelman in de rechterhoek 0-1. Aanval van Cil die Roel aanspeelt over rechts, Roel speelt Wien aan en de keeper redt dit schot. Aanval via Wien die Michel in positie brengt en schiet voorlangs. De magere 0-1 is tevens de ruststand.

De tweede helft begint en SV Hulsberg zoekt meteen de aanval en wil zich niet laten verrassen. Luc stuurt Bob diep die speelt Wien aan en geeft breed op onze spits, Michel scoort in minuut 47 0-2. Vanaf de aftrap gaat Wien op avontuur en wordt gevloerd in de 16. De zeer goed leidende scheids besluit strafschap. Wien eist de bal op en 0-3 is de stand. Na een uur spelen speelt Roel op Wien en schiet voor de 3e keer raak 0-4 leest het scorebord. De volgende aanval wordt Michel aangespeeld 0-5. De licht geblesseerde Wien krijgt een publiekswissel, onze joker Nick wordt als spits ingebacht. Luc weet nog met een droge schuiver 0-6 af te dwingen. In de 75 minuut brengt Michel Pim in stelling en de 0-7 is bereikt. De scheids vind het na 85 minuten welletjes en fluit voor het einde wedstrijd. De 3 punten gaan weer mee naar Hulsberg. Volgende week uit naar Alfa Sport.
[Aldus Ben Hoogenboom]