Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: Monsterscore SV Hulsberg 2

WEDSTRIJDVERSLAG: Monsterscore SV Hulsberg 2

SVH 2 moet het vandaag opnemen tegen NEC ’92 2 uit Heerlen en wil de onterechte nederlaag eerder dit seizoen rechtzetten. Na een goede toespraak van de trainer en een goeie warming up beginnen wij aan de wedstrijd. Vanaf het fluitsignaal neemt SV Hulsberg 2 het heft in handen en overtroeft NEC ’92 op alle fronten. Na enkele minuten spelen wordt Brent diep gestuurd en scoort de 1-0 ware het niet de grens de vlag de lucht in steekt voor buitenspel. Het terechte doelpunt wordt afgekeurd door de scheids. SVH 2 gaat door waar het mee bezig was, goed voetbal en geweldige combinaties. De goed voetballende Dyon breekt uit over rechts en legt de bal panklaar voor Michel en de 1-0 is na 12 minuten een feit. 2 Minuten later gaat Tim in de aanval, stuurt Brent diep en het is 2-0. De grens van NEC heeft wederom de vlag in de lucht, de goed leidende scheids hoort de reden aan en besluit het doelpunt goed te keuren. Een aanval over rechts wordt via Brent afgelegd op Michel 3-0. Enkele minuten later scoort broer van Brent, Dyon 4-0. SV Hulsberg is de betere ploeg en onze goalie heeft vandaag een rustige dag. Dyon gaat opnieuw in de aanval en wordt onderuitgehaald in de zestien strafschop. De nieuw bakken pappa(Jim Coumans) roept naar de trainer IKKE. De trainer knikt en Jim scoort de 5-0. Na een half uur veroverd Michel de bal stuurt Pim op avontuur en 6-0 staat genoteerd. Met deze stand gaan we de rust in.

De trainer begint de 2e helft met 5 verse krachten omdat dit met een 6-0 stand kan. Het overwicht is weer voor Hulsberg. Tim stuurt Dyon weer op pad en 7-0 is een feit. NEC ’92 krijgt een vrije trap even buiten de 16 meter die subliem wordt ingeschoten 7-1. De geweldig spelende Dyon legt de bal op Roel 8-1. Een aanval van NEC wordt tot 2 maal toe op een katachtige wijze door Nick gestopt. Tim passed op Roel die vrij op de keeper afgaat en de stand is 9-1. Na 80 minuten voetbal breekt Roel uit op rechts geeft de bal naar Dyon die Tim in stelling brengt en de dubbele cijfers staan genoteerd 10-1. SV Hulsberg krijgt nog enkele kansen maar kan deze niet verzilveren. De zeer goed leidende scheids Jeffrey fluit voor het einde van de wedstrijd. Een DIK verdiende overwinning voor onze mannen. Proficiat. Mede door het verlies van Wijnandia begint de kampioens koorts te stijgen. Volgend week uit naar Amstenrade. [Aldus Ben Hoogenboom]