Home 2e Elftal SV Hulsberg 2 verslaat op wilskracht en teamgeest koploper Wijnandia 2

SV Hulsberg 2 verslaat op wilskracht en teamgeest koploper Wijnandia 2

Vandaag gaat de zomertijd in, ierdereen mooi op tijd voor de wedstrijd bespreking. De trainer legt aan de groep uit dat als wij nog mee willen doen voor het kampioenschap vandaag gewonnen moet worden.

De wedstrijd begint en gaat gelijk op. Wijnandia’s eerste kans wordt gepareerd door Tars. De beste kansen komen van de kant van Wijnandia. Na een halfuur spelen een aanval van de blauw-witten over rechts. De bal wordt voor gelegd en hun spits verzilverd 1-0. Direct hierna komt de spits vrij voor Tars die ons behoudt van een 2-0 achterstand. We gaan rusten met een 1-0 achterstand.

Wijnandia komt sterk van de thee terug en krijgt al direct een kans de bal gaat maar net over onze vers ingebrachte sluitpost Nick. Na de gemiste kans trekt het SVH 2 legioen richting Wijnandia doel. Pim passed de bal op Michel die op sublieme wijze rechter buitenkant voet inschiet en de 1-1 is een feit. Deze 1-1 stand geeft ons vleugels en Wijnandia wordt op alle plaatsen overtroefd. Nog maar net enkele minuten later legt Wien de bal vanaf rechts voor, Michel kaatst de bal door op Dyon en de 1-2 staat op het scorebord. Met nog een halfuur te spelen heeft Pim de kans om de wedstrijd te beslissen echter de doelman redt. Even later wordt Dyon in de zestien onderuitgehaald. De goed leidende scheids twijfelt geen moment en legd de bal op de stip. Tim neemt de strafschop en geeft de goalie geen kans 1-3. Door collectief te verdedigen en goed samenspel maken we de 90 minuten vol. De eerste nederlaag en puntverlies voor Wijnandia is een feit. De 3 punten gaan mee naar Hulsberg. SV Hulsberg loopt 3 punten in op Wijnandia. Vandaag komt de winst tot stand door strijdkracht en vechtlust. Mannen van harte gefeliciteerd.