Home Jeugd SV Hulsberg JO19 ongeslagen kampioen!

SV Hulsberg JO19 ongeslagen kampioen!

Op zaterdagmiddag, 2 december, stond de uitwedstrijd tegen Sportclub Jekerdal (nummer 3 van de ranglijst) op het programma. De mannen in het Geel/Rood van trainers Ray, Helmut en Cas, wonnen met 0-4 en mogen zich daardoor kampioen noemen!

Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat Hulsberg de drie punten wilde nemen. Er waren volop kansen voor de voorhoede van Geel/Rood, maar in de afwerking zat het vaak net niet mee. Totdat Jop de bal op +- 25 meter van de doel voor zijn voeten kreeg en ‘m genadeloos hard tegen het net knalde: 0-1! Dat was tevens de ruststand.

Het was duidelijk dat de trainers in de rust enkele motiverende woorden hadden gesproken, want Hulsberg kwam sterk de kleedkamer uit. Binnen no-time maakte Tommy er 0-2 en 0-3 van. De buit leek binnen en Hulsberg werd iets nonchalanter waardoor de thuisclub nog enkele kansen kreeg. De boomlange Hjalmar hield zijn ‘kist’ echter schoon met enkele knappe reddingen. Uiteindelijk maakte Joo er voor Hulsberg ook nog 0-4 van en kon de champagne ontkurkt worden.

Zo is er een einde gekomen aan de competitie waarin onze JO19 1x gelijkspeelde en 8x won: ongeslagen en dé terechte kampioen!

Nu op naar de kantine aan de Mesweg!