Home Jeugd Spannende weken voor verschillende jeugdteams

Spannende weken voor verschillende jeugdteams

Het einde van de najaarscompetitie nadert weer. Enkele jeugdteams van SV Hulsberg doen nog volop mee om de prijzen.

SV Hulsberg JO13-1
De mannen van JO13-1 staan momenteel trots bovenaan de ranglijst met 21 punten uit 8 wedstrijden. Komend weekend krijgt het team de nummer 5, SJO Heuvelland, op bezoek. De tegenstander van zaterdag heeft echter wel twee wedstrijden minder gespeeld en kan het gat met de koploper zodoende terugbrengen naar 6 punten (en dus gelijk komen in verliespunten). Bij winst voor Geel/Rood wordt een flinke stap op weg naar het kampioenschap gezet. De laatste wedstrijd van het seizoen vindt dan plaats tegen RKVVM uit Margraten.

SV Hulsberg JO15
Onder 15 staat na 7 (van 10) wedstrijden tweede met slechts twee punten achterstand op koploper ST Schimmert/GSV’28. Vanavond ontvangt Geel/Rood de koploper en heeft het dus de kans om de koppositie over te nemen. Mocht de eerste plek verovert worden dan moet het team van Ard Thijssen deze plek nog vast zien te houden tegen FC Geleen Zuid en RKUVC.

SV Hulsberg JO19
Dankzij de moeizame overwinning van afgelopen weekend op nummer laatst SVME, heeft Onder 19 zich een uitstekende uitgangspositie verschaft. Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen nummer 3, Sportclub Jekerdal, op het programma. Bij winst kan de champagne ontkurkt worden. Mocht de wedstrijd eindigen in een gelijkspel of nederlaag, dan is het afwachten wat nummer 2 op de lijst, Rood/Groen LVC’01 doet. Momenteel staat het team van Ray Eygelshoven, Helmut Bemelmans en Cas Bemelmans op 22 punten uit 8 wedstrijden, terwijl Rood/Groen 18 punten uit 7 wedstrijden heeft verzameld.