Home 1e Elftal SV Hulsberg verlengt het contract met Ray Eygelshoven

SV Hulsberg verlengt het contract met Ray Eygelshoven

De spreekwoordelijke kogel is door de kerk: SV Hulsberg en Ray Eygelshoven gaan ook in seizoen 2018/2019 met elkaar door.

Als we enkel naar de resultaten kijken is het de logisch dat de club verder wil met deze hoofdtrainer. Vorig jaar heeft SV Hulsberg 1 tot en met de laatste speeldag meegedaan om de prijzen en op dit moment (d.d. 25 november 2017) staan ze gedeeld tweede. Ook JO19, waar Ray sinds dit seizoen samen met Helmut en Cas Bemelmans trainer van is, staat fier bovenaan in de competitie.

Toch zijn het niet de resultaten die de doorslag hebben gegeven om het contract met een jaar te verlengen. De afgelopen weken hebben er uitvoerige gesprekken plaatsgevonden tussen spelers, technische commissie en bestuur. De conclusie: Ray past bij de club, presteert goed en durft jeugdspelers in zijn systeem in te passen.

SV Hulsberg is dan ook zeer verheugd dat we in een vroeg stadium naar buiten kunnen brengen dat we een derde jaar aan de samenwerking met Ray gaan vastplakken.