Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 wint van rode lantaarndrager VV Alfa Sport 3...

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 wint van rode lantaarndrager VV Alfa Sport 3 met 3-1!

Vandaag moeten we aantreden tegen de nummer laatst uit onze poule en snel de wedstrijd van vorige week tegen VKC/Passart 2 vergeten ondanks het 2-2 gelijke spel. Na 10 minuten spelen moet helaas een van de spelers vertrekken en is Alfasport nog met 10. SVH denkt dit varkentje eens even te wassen maar de werkelijkheid is anders.

De defensie van de tegenstander is niet te doorbreken en Hulsberg komt niet in het spel. Daarbij is de doelman van hun in supervorm. Een voorzet van Guido op Wien wordt gestopt door de goalie. We moeten tot de 32ste minuut wachten op de volgende mooie aanval Tim legd de bal op Roel die hem strak voorschiet op Wien en de 1-0 is een feit. Met deze magere stand gaan we rusten. Een niet geruste trainer spreekt zijn mannen toe. Het zal toch weer niet gebeuren dat de 3 punten niet in Hulsberg blijven. Hij maant de jongens waakzaam te zijn en niks weg te geven.

Het is immers niet makkelijk om tegen 10 te spelen. Na 55 minuten gespeeld te hebben sluit een elfde speler bij Alfasport aan. Dit spel ligt ons weer beter 11 tegen 11. Het resultaat is ook direct merkbaar een mooie 1 – 2 van Roel en Lou, die de bal aflegd en Pim scoort uit de 2e lijn de 2-0. Vanaf de aftrap veroverd Lou de bal stuurd Dyon diep en scoort de 3-0. Met nog een halfuur te spelen moet deze wedstrijd gewonnen zijn. In de 40ste minuut wat geklooi in de Hulsberg defensie Tars verliest de bal en de einduitslag is een feit 3-1.

Volgende zondag krijgt SV Hulsberg de koploper Wijnandia 2 op bezoek. We zullen dan wel vanaf de 1ste minuut vol erin moeten gaan om de koploper pijn te kunnen doen.