Home 2e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 met 10 man langs koploper Caesar 3

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 2 met 10 man langs koploper Caesar 3

SV Hulsberg 2 moet vandaag aantreden in Beek tegen de koploper Ceasar 3. In de wedstrijd bespreking geeft de trainer reeds aan dat vandaag een einde gaat komen aan de ongeslagen status van Ceasar 3. Met deze gedachte in het achterhoofd vertrekt SVH 3 vol goede moed met zestien spelers via Schimmert naar Beek. Voordat de wedstrijd begint moet de trainer nog 2 aanpassingen doen. Nick onze vaste goalie en Bas rots in de branding kunnen door een blessure niet spelen. Reserve doelman Tars van Hussen moet vandaag gaan proberen de 0 te houden.

De wedstrijd begint en SV HULSBERG heeft veel last van de tegenwind. Desalniettemin beginnen we beter dan de afgelopen weken. De wedstrijd kent niet echt en verschil qua spel. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Daar Ceasar het voordeel van de wind heeft zijn ook de beste kansen voor hun. In de 34ste minuut veroverd Tim op de middenlijn de bal crosspassed strak laag over de grond naar Roel op rechtsbuiten deze bedenkt zich niet lang en legt de bal voor op Dean die de 0-1 laat aantekenen. Ceasar begint meer druk te zetten en wil voor het rustsignaal nog op gelijke hoogte komen.

Dit gebeurt ook 1 minuut voor de pauze, nadat Dean 10 minuten tijdstraf heeft gekregen, verliest Roel de bal op rechts en breekt de Beeker frontlinie uit over links en scoren de 1-1. In de pauze pept Han de mannen nog eens op en maant hen dat we hier niet naar toe zijn gekomen voor 1 punt maar voor 3. De tweede helft hebben wij de wind mee ons spel is beter dan dat van Ceasar. In de 60ste minuut mag Jim een vrije trap nemen en brengt hem mede geholpen door de wind op de rand 16 meter. Michel kopt de bal door en legt hem panklaar voor Dean die de 1-2 scoort. 65 Minuten zijn er gespeeld als Dean een minder goede actie op de achterlijn heeft, hij raakt de bal helemaal verkeerd en schiet hem hoog in de bomen😲.

De scheidsrechter ziet dit als spelbederf, zo ook wij, en geeft Dean zijn 2e gele kaart. Helaas moet Dean vandaag voor goed het grasveld verlaten. De laatste 25 minuten moeten wij achterin alles dicht houden. Dit lukt ons mede door een goed keepende Tars en een geweldig verdedigende Marco Janssen.

De goedleidende scheids blaast de wedstrijd na 92 minuten af en de zwaar bevochten 3 punten gaan mee naar Hulsberg. Door inzet en vechtlust is deze overwinning tot stand gekomen. Mannen proficiat. Komende zondag geen wedstrijd en dan uit naar VKC.