Home 1e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 1 faalt in Daalhof, SV Hulsberg 2 wint van...

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 1 faalt in Daalhof, SV Hulsberg 2 wint van Geusselt Sport 3

Daalhof 1 – SV Hulsberg 1: 3-2

Na de overwinning op Haslou wordt er met vertrouwen vooruit gekeken naar het treffen met promovendus Daalhof.
De thuisploeg is nog moeilijk te pijlen. Er werd deze competitie al dik verloren, maar ook gewonnen.

Een goed resultaat voor Hulsberg wordt vooraf dan ook tot de mogelijkheden gerekend.Niets is echter minder waar. Na ruim negentig minuten prijkt er 3-2 op het scorebord en keren de bezoekers zonder punten huiswaarts.

In een wedstrijd waar veelvuldig gescoord kon, nee, had moeten worden door Hulsberg, werden de meest eenvoudige intikkers gemist. Een oude voetbalwet stelt dan, dat als je zelf niet scoort, de tegenstander dat wel doet.

Zo komt de thuisploeg tegen de verhouding in op voorsprong, ondanks het vlagsignaal voor buitenspel. Peter Bertram trekt de score vanuit een penalty weer gelijk.
Andermaal komt Daalhof op voorsprong en als Timo Valentijn dan gelijkmaakt wordt de treffer afgekeurd wegens buitenspel, terwijl er nu niet gevlagd werd…Via een penalty komt de thuisploeg zelfs op 3-1. Tim Blanken scoort vervolgens nog de aansluitingstreffer, maar het mag niet meer baten.

Wederom laat Hulsberg punten liggen tegen een ploeg waartegen deze wel gepakt kunnen worden. Zondag a.s. gaat de ploeg op bezoek bij RKASV in Amby, die verleden jaar nog nacompetitie speelden voor promotie naar de derde klasse.

Er zal dan uit een ander vaatje getapt moeten worden om de broodnodige punten mee naar huis te nemen.

SV Hulsberg 2 – Geusselt Sport 3: 2-0

Op deze zomerse zondagmorgen moesten wij aantreden tegen een ploeg die het in de beker goed gedaan had. SV Hulsberg begint goed aan de wedstrijd. Reeds na 4 minuten speelt Lou de bal in de 5 meter, een verdediger van Geusselt raakt de bal verkeerd en passeert zijn eigen doelman 1-0. Na dit vroege doelpunt valt er in de eerste helft nog weinig te beleven. Het lijkt wel of beide teams het warme najaarsweer hun parten speelt. De trainer spreekt in de rust de mannen moed in wat moet zorgen voor een betere 2e helft. We beginnen de tweede helft beter dan hoe we de eerste helft hebben afgesloten. De beste kansen worden door SVH 2 gecreeerd. I

n de 53ste minuut mag Wien een van zijn fenomenale hoekschoppen nemen, hij trapt de bal in het 16 meter gebied waar Pim na wat gefriemel de 2-0 mag aantekenen. De rest van de speeltijd gaat het spel heen en weer met aan beide kanten nog enkele kleine kansjes. Gescoord wordt er niet meer en blaast de goed leidende Fernond voor de laaste keer.

Het blijkt wel weer dat met minder goed spel ook gewonnen kan worden. Komende zondag zijn we vrij en dan uit naar koploper Ceasar uit Beek.