Home 2e Elftal SV Hulsberg 2: Sterk collectief wint ruim van koploper Haslou

SV Hulsberg 2: Sterk collectief wint ruim van koploper Haslou

Na een onverdiend verlies tegen NEC’92 2, deze wedstrijd wordt gewonnen door de plaatselijke flierefluiter (scheidsrechter kun je zo iemand niet noemen), trok de rood gele karavaan richting Elsloo. Hier stond het plaatselijke Haslou ons te wachten. Zij zijn de koploper in onze klasse met 6 punten en 11 goals voor en 0 tegen. De trainer gaf aan in zijn wedstrijdbespreking dat vandaag de punten mee terug naar Hulsberg zouden komen en dat we voor de koploper geen ontzag zouden hebben. De eerste 10 minuten waren dan ook voor Hulsberg. Twee mooie kansen een schot van Wien werd geblokt door een Haslou verdediger, een vrije trap van Roel ging maar net over. In de 16e minuut breekt Haslou uit over rechts en scoort 1-0. Wij hebben het betere spel, het duurt nog 7 minuten, Dean is een verdediger te snel af en gaat vrij op de keeper af en scoort beheerst in de lange hoek 23ste minuut 1-1.

Hulsberg heeft het beste van het spel en speelt Haslou van de kaart. De opbouw loopt over alle schijven goed en zal spoedig moeten leiden tot de volgende treffer. De 36ste minuut breekt aan de keeper van Haslou gaat in de fout en verliest de bal aan Dean die beheerst van rechts de 1-2 aantekend. De pauze breekt aan en de trainer maakt in de kleedkamer de mannen nog even duidelijk dat we er nog niet zijn. De tweede helft begint en wederom is Hulsberg Haslou de baas en krijgt geen kans om op te bouwen en gevaarlijk te worden voor ons doel.

In de stromende regen gaat Dean op rechts ervandoor legt de bal voor op Wien die niet eigenzuchtig is en aflegd op Devon die strak 1-3 inschiet 53ste minuut. Het betere spel is van Hulsberg. Goudhaantje Dean gaat maar weer eens op pad op rechts legd voor op Glen en in 58ste minuut is het 1-4. We hoeven maar 4 minuten te wachten Dean gaat alweer richting Haslou goalie en geeft af op Tim die met een streep de 1-5 voor zijn rekening neemt. In de 72ste minuut mag Wien een hoekschop nemen, Pim komt ingedoken op de bal en kopt op briljante wijze de 1-6 binnen. De zeer goedleidende scheids fluit voor het eindsignaal en de winst is binnen. Mannen proficiat met deze geweldige overwinning. Door goed samenspel en coaching op het veld is deze overwinning tot stand gekomen. Volgende week een nieuwe ronde tegen Geusselt Sport.