Home Jeugd JEUGDOVERZICHT: JO13 wint ruim van Daalhof

JEUGDOVERZICHT: JO13 wint ruim van Daalhof

Haslou JO15-3 – SV Hulsberg JO15-1: 0-5

Op deze natte en winderige herfstmiddag togen de jongens vol vertrouwen naar Elsloo. Gezien de vorige uitslagen zou het een gelijkopgaande wedstrijd gaan worden. Tim, Nick en Michael dachten daar anders over. Gelijk vanaf de aftrap wisten ze elkaar meteen te vinden. Zonder dat Haslou aan de bal was geweest prikte Tim, na een combinatie met Michael en Nick, de bal in het net: 0-1. SVH laat meteen zien wat zij waard is. Onze verdediging en onze keeper geven ook vandaag de tegenstander geen kans. In de 22′ minuut geeft Dani een mooie pass op Owen, die op zijn beurt beheerst afrond: 0-2. De tweede helft blijft het team goed voetballen. In de 39′ minuut krijgt Tim de bal in de rechterhoek van het 16-metergebied. Het lijkt zijn handelsmerk te worden: ook deze keer plaatst hij de bal beheerst hoog in de verre hoek van de goal: 0-3. In de 55′ minuut maakt David de 0-4 en weet de tegenstander dat de drie punten vandaag mee gaan naar Hulsberg.
Bongani maakt in de 61′ minuut, na eerst de paal te hebben geraakt, de 0-5 (na een fraaie actie vanaf de achterlijn van Owen).
Een zeer verdiende overwinning ! Het team heeft vandaag top gevoetbald. Complimenten voor Jean die vandaag, ondanks een heel goede tegenstander, geen krimp gaf.
[Aldus Ard Thijssen]

SV Hulsberg JO13-1 – Daalhof JO13-1: 7-0

Een koude winderige zaterdagochtend is decor voor een zoals wij dachten een spannende pot voetbal.

Spannend werd het niet, svh was heer en meester op het natte kunstgras.
Met goed verzorgd voetbal en de wind in de rug creëeren wij vele aanvallen en word er een ruststand van 4-0 genoteerd door de leidsman.
Gewaarschuwd voor de tegenwind in de tweede helft is het toch even zoeken naar de juiste manier om door de verdediging van daalhof te prikken. Het duurt dan ook 13 min tot het net weer word gevonden.
Van achteruit word er over de grond opgebouwd en lopen we uit naar een 7-0 overwinning. Dik verdiende 3 punten tegen een sportieve tegenstander.
Speciaal dank aan Juul Maas die koen Meis op een positieve manier verving nadat koen geblesseerd in de eerste helft het veld moest ruimen. Roy bedankt voor de tijd en het goed leiden van deze match!
1-0 Dani ,2-0 Dani, 3-0 Owen ,4-0 Owen ,5-0 Yves ,6-0 Dani, 7-0 Nick .
[Aldus Roland Leunissen]

RKASV JO13-1 – SV Hulsberg JO13-2: 15-0

Ze gaan starten in Amby. Een wedstrijd die goed gespeeld gaat worden. Een verre bal over de verdediging heen 1-0
Een aanval wordt ingezet en hoekschop brengt nog geen winst.
In de 8 en 11 minuut 2-0 en 3-0
Een hoekschop resultaat 4-0
En daar zit ie, uit onverwachte hoek, tussen de benen door 5-0
En daar twee keer achter elkaar ging de bal erin. 7-0
Na rust weer verder.
De verdediging blijft het zwaar houden. 9-0
En daar wordt de keepster onderste boven gelopen en rolt de bal erin. 10-0 en er achteraan 11-0
Ze blijven het goed doen, maar het gemoed zakt naar diepte, zware klasse als tegen speler 13-0
Een zachte bal verovert nog een 14-0 en nog eentje als afsluiter 15-0.
[Aldus Brigitte Driessen]

SV Hulsberg JO11-1 – BSV Limburgia/Kamerland JO11-1: 2-3

Eijsden JO10-2 – SV Hulsberg JO10-1: 1-0

Op deze winderige zaterdag ochtend mochten wij de reis naar Eijsden afleggen. Bij uitstek een wedstrijd waar er mogelijkheden voor een overwinning zouden liggen. SVH startte aardig. Met vlagen goed samenspel en positiespel maar toch wist Eijsden de score te openen. Een schot uit de 2de lijn dwarrelde in het doel. Ruststand 1 – 0. Na de jongens in de pauze opgepept te hebben een boeiende 2de helft waarbij de tegenstander nauwelijks meer aan voetballen toe kwam. SVH heer en meester over alle linies van het veld. Enige te overwinnen obstakel was de keeper van Eijsden die een puike wedstrijd speelde en ook wel heeeeeel veel geluk had. SVH wist steeds NET niet het doel te vinden of de keeper hield NET alle ballen tegen. Het geluk was vandaag niet aan SVH zijde. De jongens hadden vandaag absoluut 3 punten verdiend. Van mij hebben ze wel 3 punten gekregen voor hun inzet en wilskracht. Er zullen zeker weten punten gepakt gaan worden. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen! Eindsuitslag 1 – 0. [Aldus Peter Smeets]