Home Jeugd JEUGDOVERZICHT: JO15 wint ondanks matige wedstrijd van Caesar JO15-2

Eijsden JO19-1 – SV Hulsberg JO19-1: 0-6

Neerbeek JO17-1 – SV Hulsberg JO17-1: 1-4

SV Hulsberg JO15-1 – Ceasar JO15-2: 2-0

Na het aftasten in de eerste minuten bleek dat de tegenstander van vandaag geen ‘voetballende’ ploeg was. Moet gezegd worden: de regen en het natte veld maakte het voetballen er niet gemakkelijker op. Caesar koos er voor om iedere keer van achteruit op te bouwen. Door het vroege storen door de jongens van SVH lukte dat niet of nauwelijks. In de 9e minuut lukte het Tim om een trage pass van een verdidiger naar de Beekse keeper te onderscheppen, waarna hij beheerst de bal in het net kon prikken: 1-0. Ondanks het veldoverwicht lukte het SVH niet om de score in de eerste helft verder uit te breiden. Ook een penalty, Stijn werd in het strafschopgebied onderuitgehaald, was niet aan SVH besteed. In de tweede helft kreeg Caesar door de kleine achterstand hoop op meer. Er werd door onze tegenstander fel gestreden voor de aansluitingstreffer. Toch bleef SVH de bovenliggende partij. Helaas kregen de toeschouwers niet het voetbal te zien dat ons team tot nu toe heeft laten zien. Ook in de tweede helft wist Stijn het zijn tegenstander in het strafschopgebied lastig te maken: weer een strafschop. Ook dit keer bleef na het nemen van de strafschop 1-0 op het scorebord staan. De frustratie groeide. Enkele minuten later wist David gelukkig de tweede van de middag te maken. Verder aandringen van SVH leverde daarna helaas niets meer op. Complimenten voor de inzet en strijd, maar het was vanmiddag zeker niet onze beste wedstrijd. Op naar de volgende!
[Aldus Ard Thijssen]

SV Hulsberg JO13-2 – FC Hoensbroek JO13-2: 2-5

De laatste zaterdag van September laat ons vies in de steek qua weer.
Even gaat het spel gelijk op maar een kleine doorbraak geeft een 0-1.
Helaas buitenspel voor ons maar de druk is hoger ingezet. Ze gaan er voor. Na 15 minuten de tweede treffer. 0-2
Een mooie treffer en welverdiende door Rick 1-2. En dan komt er een penalty met een hoogte die niet te houden is. 1-3. We gaan er even tussenuit voor de reclame.
Er gaat hard tegen hard en de buienradar draait overuren.
En daar ging weer een speelster in ‘volle’ sprint 1-4. Maar Hulsberg pakt terug en geeft zich niet gewonnen en daar is ie 2-4.
Even een inschattingsfout van meerdere spelers 2-5.
Nog wat ballen richting beide goals maar geen invloed meer op de eindstand. We blijven trots op jullie. Het blijft 2-5. [Aldus Guido Steinbusch]

SV Hulsberg JO10-1 – WDZ JO10-1G: 3-6

Op deze bijzonder natte zaterdagochtend mochten de spelers de zwemkleding aantrekken voor een partijtje waterpolo. Gelegenheids scheidsrechter Marcel Douven blies op de geleende fluit van René voor het beginsignaal en iedereen schrok zich kapot van het helse geluid. Zowaar ook een speler van WDZ want deze schoot meteen richting het SVH doel en de bal verdween in de bovenhoek van het doel, de keeper had nog niet met zijn ogen geknipperd, 0 – 1. Het tot nu toe ongeslagen WDZ liet er geen kunstgras over groeien…..
Tja, alsof er niets aan de hand was nogmaals starten. Voetballen ging aardig. Aantal mooie combinaties gezien en er werd gestreden. Toch maakte WDZ het 2de doelpunt van de wedstrijd. Een speler wilde de bal voorleggen maar de bal baande zich onbedoeld een weg richting doel en zowaar verdween de bal in het doel. Pech! SVH wist een tandje bij te zetten en er ontstonden enkele kansen. Helaas stond tot 2 x toe een doelpaal in de weg en deze wilde niet schuiven. Ruststand 0-2.
Na rust ging het even heel snel, het leek alsof WDZ de zwemvliezen had aangetrokken want SVH werd tijdelijk overzwommen. Het volg, 3 tegendoelpunten 0 – 5. Hing er een afstraffing in de lucht? Waar de trainer en spelers heel trots op mogen zijn is dat SVH toch bleef voetballen alsof er niets aan de hand was. Het harde werken werd beloond met 3 fraaie doelpunten, zou er een klein wondertje gaan geschieden? Jammer genoeg niet want WDZ wist nog 1 x te scoren. Einduitslag 3 – 6. Volgens een deel van publiek zou SVH 4 doelpunten hebben gemaakt maar de beelden hebben uitgewezen dat het er echt 3 waren. Speciale dank aan en voor de fluitkwaliteiten van Marcel! [Aldus Peter Smeets]