Home Algemeen ClubCollect – De makkelijke manier om contributie te betalen

ClubCollect – De makkelijke manier om contributie te betalen

Vanaf het huidige seizoen gaat SV Hulsberg samenwerken met ClubCollect, een organisatie die ruime ervaring heeft met innen van contributie. ClubCollect is geen incassobureau maar een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat contributie betalen én innen makkelijker gaat. Voor zowel de leden als de vereniging levert dit vele voordelen op. Het grootste voordeel voor de leden is het betaalgemak en de mogelijkheid tot gespreid betalen.

Wat gaat er veranderen?

ClubCollect neemt de administratieve verwerking van de contributie-inning over. Via e-mail, sms en/of per post zal ClubCollect de leden betaalverzoeken sturen namens
SV Hulsberg. Met de link in de berichten die de leden ontvangen kunnen zij naar hun persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kan er aangegeven worden op welke manier er betaald wenst te worden. Er kan namelijk gekozen worden tussen een betaling ineens of een gespreide betaling. Gespreide betalingen gaan altijd middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens is er de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvangt men altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat men altijd op de hoogte is. Op de persoonlijke betaalpagina kunnen alle facturen ingezien worden en zo nodig vragen gesteld worden over een bepaalde factuur.

Belangrijk om te weten!

Omdat ClubCollect betaalverzoeken zal sturen namens de vereniging, zullen er enkele persoonsgegevens worden gedeeld zoals het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Deze persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid, nooit worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen inzichtelijk voor de penningmeester. De verwerking van de persoonsgegevens zal plaatsvinden geheel conform de vereisten onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Voor meer informatie over ClubCollect verwijst SV Hulsberg eenieder naar www.clubcollect.com/nl/members. Mochten er nog vragen zijn met betrekking tot de samenwerking met ClubCollect kan er altijd contact opgenomen worden met de penningmeester via penningmeester@svhulsberg.nl.

Zorg dat je recente e-mailgegevens bekent zijn bij de club!

Het e-mailadres gaat, net als bij de voetbal.nl-app en de KNVB-app een belangrijke rol spelen in dit proces en daarom is het belangrijk dat alle leden met het juiste e-mailadres bij SV Hulsberg geregistreerd staan. Wijziging van het e-mailadres en alle andere gegevens, adres, telefoon, kunnen gemaild worden naar secrtaris@svhulsberg.nl.