Home Jeugd JEUGD | Indeling seizoen 2017/2018 bekend

JEUGD | Indeling seizoen 2017/2018 bekend

Foto: Jop Wishaupt (Seizoen 2017-2018: JO19)

Transferdeadline
Gisteravond om 00.00 is de ‘transferdeadline’ officieel verstreken en daarmee is seizoen 2016/2017 ten einde voor de jeugd van SV Hulsberg. Na wederom een geslaagd seizoen kunnen we de balans voor volgend jaar gaan opmaken.

Afscheid
Zoals ieder jaar, nemen we ook dit jaar weer afscheid van enkele spelers en kaderleden. Enkele jeugdleden hebben ervoor gekozen om de club te verlaten i.v.m. studie, werk of een andere reden en enkele jeugdleden zullen de overstap gaan maken naar onze senioren teams.

Welkom
Daarnaast hebben we inmiddels ook alweer vele aanmeldingen ontvangen van spelers en kaderleden die de jeugd van SV Hulsberg m.i.v. het volgende seizoen willen komen versterken. Zo ontvingen we bijvoorbeeld vlak voor het verstrijken van de transferdeadline nog een overschrijving van Lars Wehrens voor onze JO19 (komt van RKSV Minor) en ook het jeugdkader heeft al enkele nieuwe gezichten mogen verwelkomen: Harold de Esch, Sven Paulssen, Cas Bemelmans en Ray Eygelshoven.

Indeling
In het seizoen 2017/2018 zal SV Hulsberg door 12 jeugdteams vertegenwoordigd worden. De KNVB hanteert daarbij een ander systeem dan voorheen daardoor zal de indeling per geboortejaar plaatsvinden. Dit resulteert erin dat we volgend jaar bijvoorbeeld een JO8 en JO10 hebben. Deze spelers werden voorheen ingedeeld in respectievelijk JO9 (1e jaars JO9/1e jaars F-jeugd) en JO11 (1e jaars JO11/1e jaars E-jeugd). Het resulteert in de volgende teams:

• JO19
  • JO17
  • JO15
  • JO13-1
  • JO13-2
  • JO11-1
  • JO11-2
  • JO10
  • JO9-1
  • JO9-2
  • JO8
  • JO7

DOWNLOAD JEUGDINDELING 2017/2018

Vacatures (Klik voor meer informatie)
Zoals in het overzicht te zien is, zijn we nog op zoek naar enthousiaste mensen die ons jeugdkader willen komen versterken. Affiniteit met voetbal is daarbij een absolute pré, maar laat je vooral niet tegenhouden door de gedachte ‘dat kan ik niet’. Sinds vorig jaar heeft SV Hulsberg namelijk in de persoon van Guido de Boer een Coördinator voor onze pupillen (jongste jeugd) en m.i.v. het nieuwe seizoen zal Roger Lousberg zich gaan ontfermen over onze junioren (oudere jeugd).