Home Jeugd SAMENVATTING JEUGD: SV Hulsberg grossiert in kampioensteams!

SAMENVATTING JEUGD: SV Hulsberg grossiert in kampioensteams!

SV Hulsberg JO19-1

Onze ‘A-jeugd’ speelde dit voorjaar maar zes wedstrijden en eindigde met drie punten op de laatste plaats. Wat dan wel weer moois is: deze drie punten werden behaald tegen de nummer twee in de eindstand RHKSV. Op het moment van de overwinning was de ploeg uit Heugem nog koploper. Komend seizoen zullen veel spelers van deze ploeg doorstromen naar de senioren

SV Hulsberg JO17-1

Waar JO17 het in het najaar nog prima deed, was de voorjaarscompetitie toch redelijk teleurstellend. Op dit moment staat dit team op een 7e plek met negen punten uit acht wedstrijden. Er staat echter nog een wedstrijd gepland tegen ST SNC’14/BMR JO17-1. Ondanks dit mindere voorjaarsseizoen is dit een geweldig team waar zeker een aantal potentiële eerste elftal spelers tussen zitten!

SV Hulsberg JO15-1

Op 20 mei werd JO15-1 kampioen na een 3-0 overwinning op HBC’09. Er moest deze dag ook gewonnen worden met drie doelpunten verschil om op basis van doelsaldo het kampioenschap te kunnen vieren. Het derde doelpunt viel pas in het slot van de wedstrijd, dus de vreugde was alom! Een geweldige prestatie welke afgelopen weekend nog eens goed gevierd werd, toen het team een weekendje in Goes verbleef, om onder andere deel te nemen aan een toernooi.

jo15kampioentwee

jo15kampioen

SV Hulsberg JO15-2

O15-2 heeft de strijd, na een moeizaam seizoen (met ups en downs) vroegtijdig moeten beëindigen. Een te kort aan spelers brak de mannen van Ben en Wim uiteindelijk op. Twee  speelronden voor het einde van de competie moesten JO15-2 zich terugtrekken uit de competitie.

SV Hulsberg JO13-1

JO13 werd afgetekend kampioen in de 2e klasse 501. Met 25 punten uit 9 wedstrijden konden zij niet meer ingehaald worden. In de najaarscompetitie eindigde dit team al op een mooie 2e plek, maar dit mag toch echt de kroon op het werk genoemd worden!

jo13kampioenSV Hulsberg JO11-1

Na een goede najaarscompetitie liep het in de voorjaarscompetitie iets stroever voor dit talententeam. Er werd geëindigd op een zevende plek met zeven punten uit acht wedstrijden. Er mag wel bij vermeld worden dat dit team uitkomt in de 1e klasse! Daarnaast speelde zij in de district finale van de KNVB beker. Deze werd op neutraal terrein bij DVO in Sittard nipt verloren van VV Walram.

SV Hulsberg JO11-2

Weer een kampioensteam! JO11-2 werd ook op 20 mei kampioen na een 3-6 overwinning op Bunde JO11-4. Dit betekende dat dit team met 25 punten uit negen wedstrijden niet meer in te halen was voor achtervolgers Spaubeek JO11-1 en FC Geleen Zuid JO11-5. jo11-2kampioen2SV Hulsberg JO11-3

En jawel hoor: kampioen! Negen wedstrijden gespeeld, 27 punten! Een meer dan terecht kampioenschap. Fantastisch om dit elftal te zien voetballen. Plezier staat voorop, en daar gaat het om. Vrijwel alleen maar 1e jaars E-spelers in dit team en dan meteen kampioen worden, hulde!

SV Hulsberg JO9-1

In de najaarscompetitie kampioen worden in de 2e klasse, en vervolgens in de voorjaarscompetitie deze titel net mislopen in de 1e klasse en tweede eindigen. In eerste instantie natuurlijk teleurstellend voor de kleine talenten, maar vanaf de zijlijn gezien een prestatie van formaat!

SV Hulsberg JO9-2

Voor dit team geldt eigenlijk hetzelfde als voor JO9-1, alleen werden zij kampioen in de 3e klasse en vervolgens tweede in de 2e klasse. De kampioenswedstrijd werd gespeeld in Valkenburg waar tegenstander Walram het team van SV Hulsberg op een gelijkspel hield. Er zijn vraagtekens over de manier waarop dit gebeurde echter valt hier niets meer aan te veranderen. Feit blijft dat ook JO9-2 een prima resultaat heeft neergezet!

SV Hulsberg JO9-3

JO9-3 wist twaalf punten te halen uit acht wedstrijden en eindigde hiermee in de middenmoot, namelijk om een 6e plek. Ook dit mag een knappe prestatie genoemd worden want deze kleintjes komen net van de Mini-F af. Ook in dit team zit voldoende talent, en met hun huidige trainers moet het helemaal goed komen!

SV Hulsberg JO7

De allerkleinste van SV Hulsberg spelen een fair-play competitie waar plezier voorop staat en winnen niet zo belangrijk is. Ook zij wonnen verschillende wedstrijden. Mooi om te zien hoe onze jongste leden een wedstrijden beleven. Nu zaak voor de trainers om komend seizoen verschillende spelsystemen toe te voegen en meer op de tactische aspecten van het spel te wijzen, dan gaat dit elftal ook nog genoeg kampioenschappen vieren!

De balans opmakend:

11 jeugdteams, waarvan er dit voorjaar 4 kampioen werden, 2 op een 2e plek eindigde na een kampioenschap in het najaar en dus een klasse hoger speelde en 1 team haalde de district finale van de beker. Ook de andere teams deden er alles aan om de naam van SV Hulsberg hoog te houden.

Met onze jeugd zit het wel goed, en daar mogen we allemaal trots op zijn! Een extra woord van dank aan het jeugdbestuur, de jeugdleiders, ouders, toernooicommissie en alle vrijwilligers. Want zonder hun zouden onze jeugdteams niet kunnen voetballen en er dus ook niet voor kunnen zorgen dat iedereen in Zuid-Limburg weet wie SV Hulsberg is.

Zo zie je maar weer: SV Hulsberg, dat zeen v’r allemaol!