Home 1e Dames elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 1 sluit seizoen waardig af, dames spelen vanavond om...

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg 1 sluit seizoen waardig af, dames spelen vanavond om de titel!

SV Hulsberg 1 – RKVVL/Polaris 1: 4-0

Bovenstaande titel verraadt al direct dat het seizoen voor onze mannen na afgelopen zondag ten einde is.

Vooraf waren er op papier twee mogelijkheden om een periode titel te halen en dus een plek in de nacompetitie veilig te stellen voor promotie naar de derde klasse.

Ofwel Bunde moest punten laten liggen tegen het al uitgespeelde Heugem, ofwel Wijnandia moest winnen van nummer drie RKASV.

In beide gevallen diende Hulsberg de wedstrijd tegen RKVVL Polaris wel zelf ook te winnen. Bunde verspeelde zoals verwacht geen punten tegen RKHSV, en Wijnandia ging met 1-2 ten onder tegen Amby. En onze mannen? Die deden precies wat er gevraagd werd: winnen!

Reeds in de vierde minuut was het raak als Peter Bertram de 1-0 aantekent vanuit een corner.

In de beginfase tonen de al uitgespeelde gasten weinig wil om er nog een wedstrijd van te maken, maar gaandeweg de eerste helft begint de ploeg toch aardig te voetballen en ontpopt met name Helton Fernandes zich als een plaaggeest voor de Hulsbergse defensie. In de 40e minuut soleert hij door de verdediging en zijn voorzet wordt op de doellijn binnen getikt door Lorenzo van de Venne.

Dat het doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel lijkt een terechte beslissing. Hulsberg krijgt kansen via Dion, die een van richting verandert schot ziet overgaan.

Een diepe uittrap van Joeri bereikt Timo die Sven aanspeelt. Sven speelt zich knap vrij maar keeper Vroegop redt in de korte hoek.

Uit een counter, na een vrije kans voor wederom van de Venne, ontstaat een duikeling van Ray in het zestienmeter gebied van de bezoekers.  Daar waar aan Hulsberg kant een penalty wordt verwacht, wuift scheidsrechter van de Rieth dit weg.
Ook noteren we een “Robben actie” van Sven, die van de linker kant naar binnen snijdt en met rechts op doel schiet. De gasten keeper pareert.

In de tweede helft loopt Hulsberg dan verder uit. Eerst werkt Koen een vrije trap van Sven binnen en Sven en Ray tekenen respectievelijk voor de 3-0 en de 4-0.Wederom een prima overwinning dus!

Wat overheerst na afloop is toch de trots en tevredenheid.

Tuurlijk, we waren er weer dicht bij. Net als verleden jaar, toen onze mannen ook tot de laatste wedstrijddag meestreden om een nacompetitie plaats. Deze keer hadden we het echter niet in eigen hand.

De eindbalans: een gedeeld derde plek, met maar liefst zes punten voor op de naaste belagers. Er werd een reeks neergezet sinds de winterstop die ongekend is. Er werd enkel van kampioen Walram verloren. Samengevat dus een prima seizoen en de welgemeende complimenten aan de spelers en de staf!

Wat ons rest is samen afsluiten.
Eerst op 30 mei, als we onze kantinebeheerder Jo Heine uitzwaaien en vervolgens op 18 juni, tijdens ons mini-veldvoetbal toernooi.

Hopelijk kunnen we dan een feestje vieren, samen met ons Dames team, die nog volop in de strijd zijn voor het kampioenschap!
Wees erbij, want SV Hulsberg, dat zeen v’r allemaol!

RKMVC 2 – SV Hulsberg 2: 2-1

Een erg uitgedunt tweede elftal reisde af naar mechelen.De trainer als reserve keeper en de leider als reserve speler.tevens waren 2 spelers van de B jeugd mee.
Roel begon als eerste doelman. Na 20min kwam een voorzet van de thuisploeg en roel liet de bal los, vervolgens tikt de goaltjes dief van Mechelen de bal binnen 1-0.
Hulsberg had weinig of niks in brengen en in de 36ste minuut penalty tegen en de 2-0 is een feit.
Zo bleef het tot aan de rust.

Tweede helft:

Na 10min een voorzet van B speler Levi en Dylan komt voor zijn man en scoort met het hoofd de 2-1.
Hierna werden nog 2 zuivere doelpunten van de SVH afgekeurd door de scheidsrechter, waardoor Hulsberg zonder punten naar huis ging (2-1).Toch is het tweede dankbaar voor het meespelen van de beide B spelers.
[Aldus Hans Mennens]

FC Geleen Zuid 3 – SV Hulsberg 3: 1-1

Geen verslag.

Walram 3 – SV Hulsberg 5: 1-1

Waar de burenruzie tegen Hellas vorige week nog van epische proporties was, bezat de Eeuwige Derby tegen Walram niet diezelfde meeslepenheid. Of het moet de monumentale prestatie van de man onder de lat zijn geweest.

Keepers zijn soms vreemde kostgangers. Vroeger was er de Argentijn Carlos Roa, die nimmer op zondag wilde spelen. Een ander, de Nederlander Postma, liet zich ooit op een ingewikkelde manier door zijn vrouw verwennen en legde dat op video vast. Zoekt u dat maar eens op online. En weer een ander werd technisch directeur van de KNVB, wat in het geval van Hans van Breukelen een gekker idee is dan niet op zondag voetballen en excentrieke keuzes in de slaapkamer hebben.

Enfin, we dwalen af. Want de keeper van Het Vijfde, Koen Vliegen, speelde gisteren de match van zijn leven. De ene na de andere Valkenburgse aanval eindigde op of tegen de Hulsbergse goalie. Slechts eenmaal moest hij het hoofd buigen. Daar tegenover stond een prachtgoal van Robert Chappin. Hierdoor eindigde de Derby Della Capre Per La Squadra Senza Un Soprannome – wat volgens onze huisitaliaan Carlo zoveel betekent als de Bök tegen ‘die zonger bienaam’ – in 1-1.
[Aldus Tom Janssen]

VV Schimmert VR1 – SV Hulsberg VR1: 2-5