Home 1e Elftal WEDSTRIJDVERSLAG: Collectief sterk SV Hulsberg wint ook van VV Bunde!

WEDSTRIJDVERSLAG: Collectief sterk SV Hulsberg wint ook van VV Bunde!

SV Hulsberg 1 – VV Bunde 1: 5-1
Na een indrukwekkende minuut stilte voor ons overleden erelid Jan Huntjens werd er afgelopen zondag even na half drie afgetrapt tegen onze gasten uit Bunde.
Vooraf staan beide ploegen, samen met toekomstig kampioen Walram, bovenaan in de derde periode.
Op voorhand een prachtig affiche dus.
In de heenwedstrijd had ons eerste weinig in te brengen, maar de ploeg draait prima de laatste weken en is voorafgaand aan deze wedstrijd al negen wedstrijden ongeslagen.
Vanaf minuut één straalt Hulsberg de wil om te winnen uit. Onder aanvoering van de keihard werkende Peter Bertram werd er door iedereen gevochten voor iedere bal, voor iedere meter!
Tot de 22e minuut blijven de ploegen qua stand echter in evenwicht.
In deze minuut mag Remco een corner nemen, die prima door Luc wordt ingekopt.
De 1-0 is een feit.
Direct erna een goeie actie van Timo. Hij speelt op Ray, die het strafschopgebied insnijdt. In kansrijke positie besluit hij af te leggen op de inlopende Cas. Jammer genoeg komt de bal net achter ‘m.
Timo blijkt een ware plaaggeest voor de Bunder defensie. Eerst een diepe bal van hem op Tim, die over de kruising schiet.
Vervolgens speelt Dion zich knap vrij. Timo tikt zijn voorzet net naast.
Na een half uur spelen besluit Tim in een overvol strafschopgebied de bal richting doel te schieten. Met een vreemde curve valt de bal net naast de paal, maar op miraculeuze wijze caramboleert de bal achter de lijn en staat het 2-0.
Kort voor rust een prima redding van Joeri op de inzet van Ferné Vranken.
Hulsberg’s antwoord komt direct erna als Cas op een haar na een voorzet van Timo mist. De bal die binnen blijft wordt van de andere kant voorgezet en Dion kopt recht in de handen van keeper Rooijen.
Ook in de tweede helft start de thuisploeg sterk. Ray wordt ingespeeld en legt de bal klaar voor Dion. Zijn Schot wordt simpel gepakt door de gasten keeper.
Hulsberg laat Bunde in de tweede helft het spel maken zonder dat de gasten gevaarlijk worden.
De thuisploeg blijft echter wel gevaarlijk. Dion verdedigt prima mee en speelt op Timo. Die dribbelt het strafschopgebied binnen. Zijn schot lijkt houdbaar maar hobbelt toch over de lijn. Halverwege de tweede helft staat het 3-0 en lijkt de buit binnen.
Hulsberg gaat echter door. Eerst een schiet kans voor Tim na afleggen van Timo. Zijn schot gaat over. Na een klein half uur in de tweede helft rondt Hans, eerder ingevallen, een prachtige aanval doeltreffend af.
Names de bezoekers test Bas Ploemen de kwaliteiten van Joeri maar eens, maar zijn inzet wordt stijlvol door onze goalie gepakt.
Tien minuten voor tijd misschien wel de mooiste aanval van SV Hulsberg. In ieder geval tekenend voor de collectieve inzet deze middag.
Dion verlengt op eigen helft een inworp. Hans passt schitterend op Timo die mooi afmaakt!
De eretreffer voor Bunde valt in blessure tijd als Joeri aangeeft op tijd bij een diepe bal te zijn…maar invaller Lahaye toch net nog de voet tegen de bal krijgt. Daarmee is de 5-1 eindstand bereikt.
Een vol hartstocht strijdend SV Hulsberg speelde een prima wedstrijd en pakt de koppositie in de derde periode.
Virtueel (uitgaande van winst tegen Willem 1) staat de ploeg nu vierde op de ranglijst.
Bovendien werd er voor de tiende keer op rij niet verloren.
Al met al kan de ploeg vol vertrouwen uitkijken naar de kraker tegen Walram, over twee weken in Valkenburg.
SV Hulsberg 2 – VV Schimmert 2: 1-1
VV Schimmert 4 – SV Hulsberg 5: 9-0