Home 1e Dames elftal WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg en Willem I halen het eindsignaal niet

WEDSTRIJDVERSLAG: SV Hulsberg en Willem I halen het eindsignaal niet

SV Hulsberg 1 – Willem I 1: gestaakt bij een stand van 4-3
Wellicht een vreemde kop boven dit verslag…voor alle aanwezigen zondag jl. was het ook een vreemde gewaarwording toen scheidsrechter Ickenroth na 80 minuten een verder faire wedstrijd staakte bij een 4-3 voorsprong voor de thuisploeg.
Als reden van staken gaf de scheidsrechter aanhoudend commentaar op de leiding aan.
Tot een verdere uitleg kwam het na de wedstrijd niet. Het is afwachten welke verklaring de scheidsrechter in zijn rapport laat optekenen.
De wedstrijd: Man of the match aan Hulsberg kant was zonder twijfel Ray Kremer. Hij liet een zuivere hattrick optekenen in de eerste helft.
Vanaf het eerste fluitsignaal ontspon zich een open wedstrijd. Willem 1 laat, ondanks de een na laatste plaats op de ranglijst, zeker zien over voetbal kwaliteiten te beschikken.
De eerste kans was dan ook voor de bezoekers als Jeantienne Martina het strafschopgebied in snijdt maar Joeri op z’n pad vindt.
Het antwoord komt van Tim Blanken,  keeper Redondo Asselmans tikt zijn inzet tot corner
Vanuit de corner komt de bal randje 16 bij wederom Tim die het leer op de lat mikt.
In de 5e minuut onderschept Joeri een aanval van de bezoekers en zet een counter in.
Timo zet voor en Ray tikt in bij de eerste paal, 1-0!
In de 12e minuut een vergelijkbare actie. Een prima pass van Peter op Cas. Diens voorzet wordt weer door Ray ingetikt.
Binnen het kwartier leidt Hulsberg met 2-0. Geen vuiltje aan de lucht zult u denken.
Echter een minuut later leidt een diepe bal op Daniel van Dijk de aansluitingstreffer in. Joeri komt uit zijn doel, maar komt te laat. Anton geeft rugdekking en tikt de bal voor de lijn weg…echter tegen de eveneens teruggelopen Koen. Een zeer knullig doelpunt, de 2-1 is een feit. De bezoekers, strijdende tegen degradatie, krijgen weer hoop.
Diepe ballen via het centrum blijven gevaarlijk. Wederom wordt Van Dijk gezocht. Anton is echter eerder, maar zijn terugspeelbal is te kort, waarop de nr. 11 de gelijkmaker laat aantekenen.
Na een half uur komen de bezoekers zelfs op voorsprong. Wederom een diepe bal die door Melvin Tehu prachtig wordt afgerond.
 Op slag van rust stelt Hulsberg orde op zaken. Tim zet voor en wederom is goaltjesdief Ray er als de kippen bij en tikt de gelijkmaker binnen!
In de 55e minuut komt Hulsberg weer op voorsprong als Dion Cas in de gelegenheid stelt om de 4-3 aan te tekenen. Hulsberg krijgt nog kansen via Peter en Cas. Beide keren tikt keeper Asselmans de bal uit de hoek.
Ook de bezoekers krijgen nog kansjes via Thehu die over kopt en een vrije trap van wederom Van Dijk die door Joeri wordt weg gebokst.
Een spannend slot kondigt zich aan…totdat de scheidsrechter in de 80e minuut, voor iedereen onverwacht, besluit de wedstrijd te staken.
Afwachten nu wat de KNVB, aan de hand van het rapport van de scheidsrechter, gaat beslissen.Hoe dan ook een treurig einde van een zonnige, mooie voetbal zondag.
Vaesrade 3 – SV Hulsberg 3: 7-5
Geen verslag
SVO DVC’16 VR1 – SV Hulsberg VR1: 2-4
Collectief falen was toch wel het codewoord van vandaag. Iedereen was slecht en niet gefocust. Of dit lag aan het uurtje minder slaap of iets anders we zullen het nooit weten. Voor de rust kwamen er wel wat kansen maar hier werd laks mee omgegaan. In de rust kregen we dan ook een flinke preek!
Tweede helft waren we wel gebrand maar het ging niet goed toch waren wij het die de 0-1 maakte niet snel erna ook de 0-2. De meiden van DVC deden nog iets terug 1-2. Gelukkig maakte wij hier heel snel de 1-3 en de 1-4. 1 minuut voor het einde wist DVC de 2-4 in te schieten. Volgende week moeten we het 100% beter doen in de topper tegen Caesar!
[Aldus Carlijn Goderie]
SV Hulsberg veteranen – Geertruidse Boys veteranen: 3-1

Zaterdag ontvingen de Hulsbergse Vets een nieuwe tegenstander. Geertruidse Boys uit Sint Geertruid. Vooraf een onbekende tegenstander, achteraf een leuke ploeg om tegen te ballen en een prima team voor de derde helft. Over de wedstrijd hoeven we niet zo veel woorden vuil te maken. Een gezapige “zomeravond” partij zonder vervelende incidenten en met bij vlagen leuke combinaties. Dit resulteerde in een 1-1 ruststand nadat Hulsberg van Jean Pierre Habets op voorsprong was gekomen na een prachtig doelpunt vanop de doellijn en een mooie aanval van Sint Gietere met een dito afwerking. de tweede helft was de snelheid helemaal uit de ploeg bij de tegenstander waardoor wij simpel naar een 3-1 voorsprong konden uitlopen door 2 mooie doelpunten van Leun. Zelfs met 10 man konden we de partij uitspelen zonder in de problemen te komen. Na een gezellige 3e helft togen we rond half negen huiswaarts omdat de kantine dicht moest, jammer…..

Man of the match : Leun voor zijn werklust en doelpunten.
[Aldus John Wolfs]