Home 2e Elftal OVERZICHT SENIOREN: SV Hulsberg 4 behaalt eerste 3-punter van seizoen

OVERZICHT SENIOREN: SV Hulsberg 4 behaalt eerste 3-punter van seizoen

Oefenwedstrijd
SV Hulsberg 2 – VV Keer 2: 2-1

Op een zonnige zondagmorgen stond deze oefenwedstrijd op het programma.echter deze begon al met een tegenvaller.Tim Royen moest zich ziek afmelden.Ook Nick was ziek en werd sportief en goed vervangen door de doelman van de veteranen John Wolfs. De wedstrijd begon goed en met een hoog baltempo.Beide partijen gingen gelijk op, maar na 10 min schoot Donnee na een mooie combo met Ryan de 1-0 binnen. Deze voorsprong was echter van korte duur.5 min later werd een beetje fortuinlijk de 1-1 binnen getikt, maar Donnee was op dreef en maakte na een geblokt schot van Ray de 2-1.

Tweede helft:
In de tweede helft werd er zeker gevoetbald, maar kansen bleven uit.Ryan moest helaas het veld verlaten na een val op de schouder.Hierna viel het spel op het middenveld een beetje weg, maar de wedstrijd werd met goede inzet uitgespeeld. En de stand bleef 2-1 voor de SVH2.
[Aldus Hans Mennens]

VV Schimmert 3 – SV Hulsberg 3: 2-4

Geen verslag.

SV Hulsberg 4 – Vaesrade 4: 1-0

Vandaag moest het vierde aantreden tegen een mede laagvlieger op de ranglijst. Met hulp van Mark en Harry van het derde Rick de Schrevel hadden we het mooie aantal van 13 man om aan de eerste te beginnen. De wedstrijd kon echter pas om half 12 beginnen; gelukkig is het veerde een heel flexibel elftal en bleek dat geen probleem te zijn.

Vanaf de start bleek dat Hulsberg de betere ploeg was. Niet gek laten maken door het geklaag en gescheld van de tegenstander en gewoon redelijk goed voetballen. Hierdoor ontstond er af en toe een goede aanval, maar telkens was de laatste pas niet goed. Iets sneller de bal achter de verdediging leggen en Hulsberg had eenvoudig een aantal keren kunnen scoren. Een schitterende pass van Floris op Jeffrey was uiteindelijk toch te veel voor de verdediging. De bal belande door laatstgenoemde links in de bovenhoek en daarmee werd de stand op 1-0 gezet. Niet lang hierna volgde het rustsignaal.

In de tweede helft kantelde het wedstrijdbeeld, Veasrade werd sterker en tevens ook steeds mondiger. Scheidsrechter Fernon weigerde echter het mondeling agressieve spel van de tegenstander te bestraffen met enkele gele kaarten. Na een korte onderbreking in de tweede helft wegens een schermutseling bleef voor Hulsberg niets anders dan de 1-0 verdedigen. Tijmen had inmiddels het veld verlaten met een blessure en Ralf moest i.v.m. werk en het late tijdstip van de wedstrijd ook eerder van het veld. Dit betekende met 10 man keihard werken en daarvoor werd het veerde uiteindelijk ook beloond. De eerste overwinning van het seizoen werd over de streep getrokken en daardoor werd de laatste plek ook vrijgemaakt voor een ander team.

Complimenten aan alle spelers en dank aan de mannen die het veerde deze week hebben uitgeholpen!

Volgende week een weekje vrij.
[Excuses voor de spelfouten aldus Jeffrey Bertram]

RKSV Minor 4 – SV Hulsberg 5: 8-0

Vandaag vertrok het viefde gehavend naar de hoofdstad van de gemeente oftewel de minor….. met Carlo werden er meerdere weddenschappen afgesloten over winnen en scoren…. maar zonder oudgedienden Ruud en Ralf werd een moeilijke wedstrijd voorspeld. We begonnen wederom zonder onze trouwe sluitpost Joeri, die zijn plek in de hoofdmacht lijkt te hebben verzilverd met Dennis in de goal aan de wedstrijd. De eerste 10 minuten deelden wij de lakens uit maar was het uitgerekend minor wat op 1-0 kwam, hun technisch vernuft middenveld nam de regie over en ondanks onze waaieropstelling bleken we niet opgewassen tegen dit minor wat resulteerde in een 4-0 ruststand…. positief blijven en opbouwende kritiek en coaching mag geuit worden was het devies in de rust en proberen in de waaier te blijven voetballen, de tweede helft konden we zo’n twintig minuten met minor mee, na een vervelende blessure van Paul,een van hun oudgediende lag de wedstrijd even stil en na de hervatting capituleerde we en werd de score verder uitgebouwd door een effectief minor naar 8-0. Een forse zeperd wederom voor het vijfde, dat nu wel een serieus keepersprobleem kent. Mochten er gegadigden zijn…. we hebben een vacature.
[Aldus Dennis Franssen]

SV Hulsberg veteranen – RKHBS veteranen: 8-0

Afgelopen zaterdag kwam onze tegenstander uit Heerlerbaan.

RKHBS was die dag een maatje te klein voor onze sterk spelende Vets. Met veel passie en inzet ( vrijwel geen “gevloek en getier”) werd RKHBS van het kastje naar de muur gestuurd.

Op het middenveld heersten Jeroen en Roy. Voorin liep Leun iedereen eruit, stond Jean Pierre op scherp en was Huub gebrand er iets moois van te maken. En achterin? Tsja daar stonden Hub en voornamelijk Ernest die iedere aanvalspoging van de Heerlenaren in de kiem smoorden, nog voordat men gevaarlijk kon worden. Die enkele keer dat onze tegenstander gevaarlijk werd, was John paraat.  Nog voor de rust liepen we uit naar een simple 5-0 voorsprong, na de rust kwamen hier nog een drietal doelpunten bij die de eindstand op 8-0 deed uitkomen.

Vermeldenswaardig vandaag waren de 1-0 van Jeroen, hij onderschepte de bal op eigen helft, liep een paar meter, zag de keeper op de rand van de zestien staan en met een formidabele uithaal van zo’n 70 meter deed hij de bal, over de verbouwereerde keeper in het doel belanden.

Daarnaast de 8-0 van onze Maastrichtse balkunstenaar, Huub, die na een enerverende individuele actie de bal met zijn “slechte” linker keihard in de kruising deed belanden. Ook nog maar ff de doelpuntjes van Leun benoemen, ook die waren de moeite waard. 🙂

Man of the match: deze keer valt de eer te beurt aan Roy, onze stofzuiger op het middenveld. Vaak ondergewaardeerd en pas zichtbaar als hij er niet bij is ( zie verleden week). Ondanks een slepende blessure, diep in de 2e helft, bleef hij, nadat hij door Ernest was opgelapt, alle gaten dichtlopen.
[Aldus John Wolfs]