Home 2e Elftal OVERZICHT SENIOREN: Off-day voor senioren elftallen

OVERZICHT SENIOREN: Off-day voor senioren elftallen

VV Schimmert 2 – SV Hulsberg 2: 3-1

SV Hulsberg 2 moest aantreden tegen VV Schimmert 2. Er waren voldoende redenen om er een lekkere wedstrijd van te maken. Allereerst was het gezien de ranglijst voor onze mannen van belang 3 punten te pakken om de aansluiting met de ploegen bovenin te behouden. Daarnaast is het altijd leuk om een derby te spelen (zeker tegen Schimmert) en het bezoekaantal en de lekkere najaarszon deden de rest.

Na een wat rommelige beginfase van Hulsberg, kwamen we in de loop van de eerste helft iets meer in ons spel. Echte grote kansen waren er voor beide teams in de eerste helft niet te noteren.

Na rust hadden we weer even nodig om in de wedstrijd te komen, maar in de loop van de tweede helft kregen we iets meer het overwicht. Maar op de het moment dat we voor het eerst in de wedstrijd echt op jacht konden gaan naar een doelpunt, kregen we de deksel op de neus. Slordig balverlies zorgde ervoor dat het de ploeg van Schimmert was die op voorsprong kwam.

Een antwoord van de zijde van Hulsberg kwam echter zeer snel. Enkele minuten na de 1-0, was het al weer gelijk. Na een ingooi werd de bal verlengd tot uiteindelijk Roel van Hoven het hoofd tegen de bal kon zetten, 1-1.

Helaas voor Hulsberg was het het toch Schimmert dat weer op voorsprong zou komen. Een hoge bal vanaf de zijkant viel over onze doelman in de goal, wederom een achterstand.

Dit keer was het Hulsberg niet gegund weer op gelijke hoogte te komen, een goed genomen vrije trap van Pim wist het doel niet te vinden. Het werd uiteindelijk nog 3-1 voor Schimmert en dit was tevens de einduitslag.

Hulsberg 2 haakt (voorlopig) bovenin af en blijft steken in de middenmoot. De komende 3 zondagen geen competitie voor de mannen van 2, we zullen dus minimaal 4 weken moeten wachten op revanche…
[Aldus Hans Mennens]

SV Hulsberg 3 – Caesar 4: 0-2

Geen verslag.

Passart-VKC 4 – SV Hulsberg 4: 7-0

De wedstrijd is in een zin samen te vatten: jammer van het vroege opstaan. Tegen deze sterke tegenstander hadden we geen enkel uitzicht op een goed resultaat. Al vroeg viel dan ook de 1-0. Uiteindelijk wisten we de rust te halen met een 3-0 achterstand. Hoogtepunt van de 1e helft was het zoeken naar de verschillende stanleymesjes die over het veld verspreid lagen. Gek was dat de tegenstander dit niet heel raar vond. In de 2e helft kreeg passart zeker de kans om de dubbele cijfers te halen. Dat bleef ons gelukkig bespaard. Eindstand: 7-0. Man van de wedstrijd Jp Vrencken, de enige man aan Hulsbergse zijde die 2x het net wist te vinden. Helaas bleek dat ons eigen net te zijn. Conclusie: snel vergeten en gewoon weer lekker verder, maar eerst volgende week een rustdagje.
[Aldus Jeffrey Bertram]

SV Hulsberg 5 – VV Schimmert 5: 1-5

Vandaag de derby tegen sjummert 4. Na 2 forse nederlagen en het definitieve verlies van onze trouwe sluitpost Joeri, die het vlaggenschip gaat versterken, moesten er vandaag punten gepakt worden! We beginnen redelijk en de mannen uit Schimmert bleken nog te moeten bijkomen van hun oktoberfest van de avond ervoor. We kwamen al vrij snel op 1-0 en er leek niet veel aan t handje… maar je hebt helaas van die wedstrijden waarbij het woord collectieve wanprestatie om de hoek komt kijken. Zo ook vandaag, balen natuurlijk wel dat het uitgerekend deze wedstrijd betrof.. we liepen uiteindelijk tegen een 1-5 nederlaag aan. Snel maar vergeten en genieten van de komende rustperiode.
[Aldus Dennis Franssen]

SV Hulsberg veteranen – VV Bunde veteranen: 4-4

Bunde thuis, altijd lastig, zeker nu deze ploeg zich afgelopen zomer danig versterkt heeft. Vanaf de aftrap een scherp en uitstekend spelend Hulsberg dat via Leun en Jos al snel op 2-0 voorsprong kwam. Na ongeveer 20 min kwam een veel voorkomende kwaal weer bovendrijven. Veel te veel wissels binnen korte tijd waardoor de onrust ongemerkt in de ploeg sloop. Toen Bunde de aansluitingstreffer maakte uit een strafschop gaven we de regie helemaal uit handen. Niet lang daarna maakte Bunde, wederom uit een strafschop, gelijk. Enkele minuten voir rust bezegelde Bunde vooralsnog het lot van Hulsberg door met 2-3 voor te komen. Onder rust het nodige gevloek en getier en gelukkig het besef dat de tweede helft uit een ander vaatje getapt moest worden. Wij namen vanaf de aftrap de regie terug en drongen Bunde, onder leiding van Jeroen en Roy terug op eigen helft. Via snelle combinaties lukte het ons om op 4-3 voorsprong te komen. Helaas leverde een van de schaarse Bunde aanvallen, via hun gevaarlijke rechtsbuiten, uiteindelijk nog de 4-4 op.
Man of the match: voor de manier waarop hij de 2e helft voorop ging in de strijd op een manier zoals wij dar graag zien : Jeroen
[Aldus John Wolfs]