Home Jeugd Start SV Hulsberg jeugdtoernooien 2016 succesvol verlopen

Start SV Hulsberg jeugdtoernooien 2016 succesvol verlopen

Afgelopen zaterdag 21 mei beleefde SV Hulsberg een prachtige dag op onze accommodatie, welke de laatste twee jaar voorzien is van een nieuw kunstgrasveld. Maar liefst meer dan 500 voetballers verdeeld over de categorieën Mini F, F-fairplay F- en E-jeugd van 30 verschillende verenigingen in Limburg, speelden op deze warme zonovergoten dag met veel plezier om de bekers. Vele ouders (circa 500) kwamen hun kinderen, verdeeld over 8 uitgezette speelvelden, sportief en positief aanmoedigen. Na afloop ontving iedere voetballer van de toernooi-organisatie een medaille als herinnering. Alle voetballers, leiders, ouders gingen in de middag met een goed gevoel naar huis.
Winnaars Jeugdtoernooien 21 mei 2016
Mini F-toernooi:    VV Schimmert MP1
F-Fair Flay toernooi: SV Hulsberg F2
F1-toernooi: FC Geleen-Zuid F1
E-hoog toernooi: Berg’28 E1
E-laag toernooi: VV Schimmert E2
Zondags 22 mei was SV Hulsberg jeudtoernooien het decor voor de oudere jeugd. ’s Ochtends was er een sterk bezet D-toernooi (jeugd t/m 12 jaar) dat gespeeld werd op 3 velden. Uiteindelijk was Leonidas-West D1 uit Maastricht de verdiende winnaar van de 10 deelnemende teams. s’ Middags waren de regenbuien geen reden om niet te strijden voor de eerste plaatsen voor alle C-teams (wederom 10 teams). Uiteindelijk won Born C1 uit midden-Limburg de eerste prijs en ging er met de beker en de medailles vandoor.
Winnaars Jeugdtoernooien 22 mei 2016
D-toernooi:    Leonidas-Wolder D1
C-Toernooi:  Born C1
SV Hulsberg wil alle teams van de verschillende voetbalverenigingen hartelijk danken voor hun komst van naar onze jeugdtoernooien 2016.
Zonder uw deelname hadden we nooit deze mooie dagen aan deze kinderen kunnen geven.
B-Toernooi 4 juni 2016

Op naar ons laatste toernooi op zaterdag 4 juni 2016. Dan staat het B-toernooi met 15 teams op ons programma. Deze dag gaan we weer met veel plezier en vooral sportief beleven!

Tot volgend jaar op de SV Hulsberg jeugdtoernooien 2017.

Sportieve groetjes van de Toernooicommissie SV Hulsberg Jeugdtoernooien 2016.

WINNAARS:
Mini F-toernooi:  VV Schimmert MP1