Home Algemeen Ray Eygelshoven nieuwe hoofdtrainer SV Hulsberg

Ray Eygelshoven nieuwe hoofdtrainer SV Hulsberg

Met ingang van het seizoen 2016-2017 zal Ray Eygelshoven de nieuwe hoofdtrainer zijn  van onze vereniging. Ray is 41 jaar en woonachtig in Kerkrade.

Na een uitgebreide selectie procedure is Ray voorgedragen door onze technische commissie als zijnde de meest geschikte kandidaat.
Ook het afsluitende gesprek met het dagelijks bestuur verliep positief.

Tijdens zijn actieve voetbalcarrière speelde Ray voor LHC, SVN en in Duitsland bij
Ubach-Palenberg. Gedurende zijn trainers loopbaan trainde hij diverse jeugdteams die op landelijk niveau spelen, waaronder: SVN, FC Geleen Zuid en de A1 van Fortuna Sittard. Als hoofdtrainer had hij SV Brunssum, Sportclub ’25 en het Duitse FSV ’09 Geilenkirchen onder zijn hoede.

Het bestuur wenst Ray voor het komend seizoen heel veel succes en plezier toe bij SV Hulsberg!