Home Algemeen SV Hulsberg bloed stroomt binnen Hulsbergse carnaval

SV Hulsberg bloed stroomt binnen Hulsbergse carnaval

Na dat vorige week Jeffrey Bertram, samen met zijn tweelingzus Maike, werd geproclameerd tot prinsenpaar van CV de Beumerwalders, was het vanmiddag afwachten wie het nieuwe jeugd prinsenpaar van de Beumerwalders zou worden.

Na een middag met geweldige optredens van de Hulsbergse jeugd werd omstreeks 16.11u Luc Rijks uitgeroepen als nieuwe jeugdprins! Luc is keeper bij onze E2 en daarmee een van de spelers van Jeffrey z’n team! Geweldig dat SV Hulsberg dit seizoen verantwoordelijk is voor beide prinsen! Daarnaast is de vader van de nieuwe jeugdprinses Solange Latour, ook lid van onze voetbalclub. Justin is namelijk leider van de F2 en hier keept ook het broertje van Solange: Sylvain!

Het is wel duidelijk dat het SV Hulsberg bloed dit jaar rijkelijk stroomt binnen de Hulsbergse carnaval, en daar mogen we best trots op zijn!

Namens alle leden van SV Hulsberg wensen wij Jeffrey, Maike, Luc en Solange een geweldige carnaval toe en tot 29 januari!