Home 3e Elftal OVERZICHT SENIOREN: Ook SV Hulsberg 35+ 7×7 kroont zich tot kampioen na...

OVERZICHT SENIOREN: Ook SV Hulsberg 35+ 7×7 kroont zich tot kampioen na fantastisch thuistoernooi

Ons SV Hulsberg 35+ 7×7 ‘old stars’ team was afgelopen weekend gastheer in de 1e klasse 7 en zou zichzelf bij winst kampioen mogen noemen in de 1e klasse 7. Er werd maar liefst 3x gewonnen en de schaal kon dan ook de lucht in! Proficiat heren! Verder kwamen het derde en vijfde elftal nog in actie voor de winterstop. Een overzicht:

SV Hulsberg 3 – De Leeuw 5: 5-3

We begonnen aan de laaste wedstrijd voor de winterstop tegen de Leeuw. Geen makkelijke tegenstander, maar we kwamen door Camiel op een 1-0 voorsprong. Al snel daarna kwam de Leeuw door wat kleine foutjes aan Hulsberg zijn kant op 1-1. Daarna kwamen er van alle twee de kanten veel kansen maar bij Hulsberg vielen de linies uit elkaar waardoor de 1-2 viel voor de Leeuw. Hulsberg bleef vechten want iedereen wilde de 3 punten in Hulsberg laten waardoor er een handsbal werd gemaakt in de 16 van de Leeuw en Rick van de Broek ging die natuurlijk nemen en hij schoot de bal mooi in het hoekje. We gingen met 2-2 de rust in daarna gingen we met goede moed de 2de helft in waar uit bleek dat Hulsberg de betere ploeg was. Met mooi voetbal kon Boss de 3-2 binnenschieten. Vrijwel direct erna volgt de 3-3 door een snelle aanval van de Leeuw. Daarna volgde Carmiel met de 4-3 en daarna kreeg Hulsberg een vrije trap die Harry ging nemen. Hij schoot de bal te hard waardoor de keeper van de Leeuw de bal door zijn benen liet lopen in het doel en Hulsberg stond met 5-3 voor. Het verzet van de Leeuw was toen over.
Door deze uitslag sluit het derde 2015 af met een tweede plaats in de competitie.
Namens alle leden van het derde fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. [Aldus Armando Habets]

SV Hulsberg 5 – Haslou 5: 0-6

andaag kwam de koploper op bezoek,met onze trouwe sluitpost in het huwelijksbootje nam Dennis plaats onder de lat. We begonnen alleraardigst in de oude vertrouwde waaieropstelling, maar al snel bleek dat onze gasten dit wel gewend waren en hun klasse werd regelmatig geëtaleerd met sterke steekpasses in onze defensieve flanken. Naast de nodige techniek bleken ze ook nog over snelheid te beschikken en na een klein half uur lag de bal in ons netje, we bleven goed tegengas geven, maar aan aanvallen werd niet meer toegekomen. Voor rust ook nog de 0-2. In de rust wat omzettingen om toch iets meer naar voren te kunnen voetballen, mochten niet baten na de 0-3 was de wedstrijd gespeeld en kon een goed resultaat in de ijskast worden gezet. En zo liepen de mannen uit aelse uit naar een ruime 0-6 zege.wat wel verdiend was. Deze ploeg zal ook een klasse hoger hoge ogen kunnen gooien. We hebben ons kranig verweerd, maar moesten vandaag pas op de plaats maken voor een sterkere tegenstander. Volgende week nog 1 wedstrijd voor de winterstop en kunnen we hopelijk weer op een complete selectie beschikken.
[Aldus Dennis Franssen]

SV Hulsberg 35+ 7×7

Vrijdag kwamen de 35+ mannen weer in actie, een bijzondere avond, want niet alleen ons thuistoernooi stond op de planning, maar er kon ook weer een kampioenschap worden bijgeschreven. De rekenaars onder ons dachten met 2 overwinningen vandaag de titel te kunnen binnen hengelen, de teamopdracht werd echter alles winnen en zeker tegen Margraten, die ons vorige keer op onze eerste nederlaag hadden getrakteerd, sterker nog een eclatante 4-0 nederlaag! Eerste wedstrijd meteen tegen onze gasten van RKVVM, het was regelrecht hondenweer maar de mouwen werden opgestroopt. Dit keer bleek dat niet de individuele klasse maar het team de doorslag gaf, Margraten werd meteen bij de strot gegrepen en aan de zege kar gebonden met maar liefst 7-2! Absoluut hoogtepunt de 4e treffer, Michel nam een afgeslagen bal niet vol op de slof en spaarde de lichtmasten op de mesweg, maar met binnenkant schoen plaatste hij het leer in de winkelhoek! De toon was gezet. Partij en Geuldal werden ook vakkundig opgerold met respectievelijk 6-1 en 2-1en zou kon een drukke avond voor Jo in de kantine beginnen. Het kampioenschap was binnen en met slechts 1 nederlaag 2 gelijke spelen en de rest overwinningen plakte de 35+ heren wederom een sterretje boven het logo op de shirts van onze sponsor Geruba Chocolade. Het bleef natuurlijk nog lang onrustig in de kantine! [Aldus Dennis Franssen]