Home Algemeen OVERZICHT: Veteranen winnen afgetekend van RKSV Bekkerveld

OVERZICHT: Veteranen winnen afgetekend van RKSV Bekkerveld

Afgelopen weekend kwamen slechts vier senioren elftallen in actie. Hoe het ons eerste elftal verliep kunt u hier lezen.

SV Hulsberg veteranen – RKSV Bekkerveld veteranen: 6-1

Vandaa‎g speelden onze veteranen hun thuiswedstrijd tegen RKSV Bekkerveld. Een team van voornamelijk oud eerste elftal spelers die wekelijks hun trainingsuurtjes nog maken. De laatste jaren waren de resultaten tegen dit team niet om over naar huis te schrijven. Dat beloofde niet veel goeds. We begonnen deze wedstrijd met maar liefst 4 wissel spelers (een ongekend aantal voor veteranen begrippen). SV Hulsberg startte traditioneel afwachtend en toen de harde regen en wind begon op te komen trokken de gasten de wedstrijd naar zich toe. Enkele verraderlijke schoten vanuit de tweede lijn bezorgden de Hulsberg doelman het nodige werk. Gelukkig kwamen we ongeschonden uit deze periode. Na een flitsende aanval over links kwamen onze “gelen” massaal in het strafschop‎gebied van de tegenstander. Erik kon alleen nog onregelementair gestopt worden en Leun benutte de toegekende strafschop feilloos. Enkele minuten later krulde Leun een bal met rechts in de verre hoek en gaf de keeper het nakijken. Hulsberg controleerde de wedstrijd en er leek geen vuiltje aan de lucht totdat de Bekkerveldse spelbepaler ( een fantastische voetballer) enkele spelers uitkapte, en met een ziedend schot de Hulsberg doelman in de problemen bracht, deze kon de bal niet onder controle krijgen en uit de scrimmage die ontstond volgde een strafschop. Bekkerveld benutte de toegekende strafschop en met een 2-1 ruststand begon men aan de thee.
Na rust een ontketend Hulsberg, prachtige combinaties, geweldig verdedigen, puik keeperswerk en schitterende doelpunten wisselden elkaar in rap tempo af. Via een intikker van Leun ( na een prachtige aanval) volgenden treffers van Erik Royen en wederom Leun, waarna Gilbert de eindstand op 6-1 bracht. Tussendoor heeft Bekkerveld nog de nodige kansen gehad echter werden deze verijdeld door voornamelijk kordaat verdedigen van Frank,Ernest,Peter en Huub.
Na het laatste fluitsignaal bleef het nog geruime tijd onrustig in de kantine. Tot volgende week (de thuisblijvers hadden ook deze keer weer ongelijk)! [aldus John Wolfs]

RKHBS VR1 – SV Hulsberg VR1: 2-0

De dames speelden een mooie eerste helft. Veel nette combinaties en een goede communicatie. Maar het scorend vermogen zat helaas geblesseerd op de bank. Dus van Hulsbergse kant werd er niet gescoord. Na een vrije schop schoot de linksvoor van RKHBS recht door de muur en maakte de stand 1-0. De 2e helft was een stuk rommeliger en SV Hulsberg probeerde het hoofd boven water te houden wat tevens verrassend goed ging. Na een kleine fout van de verdediging zag de spits van RKHBS een kans en scoorde met een voltreffer. Als we volgende week in derby tegen Schimmert spelen zoals we deze eerste helft deden, dan rollen we er zo overheen. Op naar volgende week! [aldus Carlijn Goderie]

SV Hulsberg 5 – RKSV Minor 4: 0-3